Moskit1 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Dzieki!! A tu medalion z tego samego źródła))))) a te monety to juuuuu myślałem ze!!!!!:))))))Posiadam jeszcze Abraham Lincoln, 3 razy rok 1981 i 1974 ale żadnego 1943 ((((((((((( dzięki a może się orientujesz, co za tego by dostał)))))))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Możesz wrzucić lepsze zdjęcie samego medalika? Z czego jest wykonany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Hej Alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Moskit1-Ze zdjęcia z opisem: To co to jest????Bo nie orientuje się((((" - Prawy górny róg - Austria - 1 groschen,lewy dolny róg - 1 pfennig Wolne Miasto Gdańsk - nakład z tego roku 4000000 - najpopularniejszy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Taki albumik ostatnio trafiłem za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 w srodku wklejane zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Ten eksponat na szczęscie znajduje się poza granicami naszego kraju,inaczej trzeba by go zakopać albo utopić.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 To za równowartość 4 jaboli.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Dzięki Lain Mam do ciebie prozie trochę wyżej podałem numer manierki orientujesz się. Z góry dziękuje nawet może być strona intern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Karpik,zainspirowany Twoim zabieraniem kólek a raczej ich ceną i ja zapycham nimi kieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Choć kurczę,czy na pewno są z ołowiu ? Może to jakieś żelastwo po 50 gr za kg ? Jakoś wygląd niespecjalnie ołowiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A co nie masz żadnego magnesu w chałupie? Mi to na ołów wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Choć po potraktowaniu młoteczkiem nie za dużym , dość plastyczna..może naprawdę ołów.Czy I wojenne szrapnelki były tylko ołowiane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ale jeśli już mowa o skupie to chyba najlepszt taki mosiądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Tego jeszcze więcej od kulek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ...i takiego cudu.A przy okazji-co to za czort ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Części pierścieni, u mnie też tego pełno. Takiego mosiądzu też mam kilkadziesiąt kila. Jakby nie patrzeć parę setek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 To cudo to część harmonijki ustnej. Tego u mnie też sporo;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Toś chłopie bogaty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Bardzo lubię takie zbiorówki,jak przedstawiał tu Lain ! Oto moje trzy dni na gościnnej ziemi mazowieckiej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 II dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 III dzień,trochę skromniejszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A to między kulkami...ten krzyżyk cudny miał gorszy sygnał od kulki...więc trzeba kopać wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.