dr.faustus Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Witam wszystkich.Poszukuję dużej ilości worków płóciennych, do wypełnienia piaskiem/ziemią,tak by móc uzyskać efekt polowego stanowiska wartowniczo-strzeleckiego.Szykuję ekspozycję,do której zrealizowania niezbędnym elementem są ściany osłaniające" właśnie z tych worków.Ilość - ok.50 szt.,ale jestem zainteresowany nawet mniejszą.Osoby mogące pomóc lub dysponujące amiarami" na nie,poproszę o kontakt email: dr.faustus@wp.plDziękuję .PozdrawiamP.S.Może namiar na AMW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Niedawno zakupiliśmy na potrzeby dioramy worki jutowe. Kupiliśmy je bezpośrednio od producenta. Możliwy był zakup niedużej (detalicznej) ilości 30 sztuk. Cena jednej sztuki wyniosła 3 zł brutto. Jeśli interesują Cię szczegóły to daj znać - dam Ci namiary na producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Worki można zdobyć też w inny sposób - przywozi się w nich... ziemniaki z południa Europy. Wystarczy popytać na placach targowych. Część jest dość brzydka - napisy reklamowe - ale sporo trafia się w ładnym ciemnym kolorze, bez nadruku.W pewnym serwisie aukcyjnym oferowano jutowe worki po kawie - w cenie o ile pamiętam, 5zł za 11 sztuk - warto poszukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Te z napisami mozna wywinac, tak by napisy byly wewnatrz. Choc czesc przeswituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Białe" prześwitują zawsze, ciemne - najczęściej nie, ale wtedy widać wszystkie szycia worka - dla mnie to po prostu brzydko wygląda :D Choć może przesadzam tu z estetyką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CK Dezerter Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Widzialem zdjecie, co prawda z pierwszej wojny swiatowej, gdzie na workach w okopach wyraznie widac napisy. Mysle wiec ze napisy na workach w okopach nie sa az tak bardzo historycznie niepoprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 kolego dr.faustus, napisz do mnie na priva. mam tego dużo!pozdrawiam!damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Dziś byłem w markecie OBI w Krakowie. Widziałem piękne worki, bez napisów. Pakowane po 2 sztuki do paczki. Jak zobaczyłem cenę to zgłupiałem... 22 zł. Myślałem, że mam coś nie tak z oczami więc zapytałem pani z obsługi, która potwierdziła.Jakby ktoś chciał robić osłonę okopu zaopatrując się w OBI to niech szykuje parę stów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katzo Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Witam. Najtaniej będzie jeśli udasz się do najbliższej hurtowni kawy. Z własnego doświadczenia wiem, że można tam kupić po 10-20 GROSZY za sztukę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.faustus Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.Temat został opanowany :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.