Skocz do zawartości

Worki do wypełnienia piaskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.
Poszukuję dużej ilości worków płóciennych, do wypełnienia piaskiem/ziemią,tak by móc uzyskać efekt polowego stanowiska wartowniczo-strzeleckiego.Szykuję ekspozycję,do której zrealizowania niezbędnym elementem są ściany osłaniające" właśnie z tych worków.Ilość - ok.50 szt.,ale jestem zainteresowany nawet mniejszą.Osoby mogące pomóc lub dysponujące amiarami" na nie,poproszę o kontakt email:
dr.faustus@wp.pl

Dziękuję .
Pozdrawiam

P.S.Może namiar na AMW?

Niedawno zakupiliśmy na potrzeby dioramy worki jutowe. Kupiliśmy je bezpośrednio od producenta. Możliwy był zakup niedużej (detalicznej) ilości 30 sztuk. Cena jednej sztuki wyniosła 3 zł brutto. Jeśli interesują Cię szczegóły to daj znać - dam Ci namiary na producenta.

Worki można zdobyć też w inny sposób - przywozi się w nich... ziemniaki z południa Europy. Wystarczy popytać na placach targowych. Część jest dość brzydka - napisy reklamowe - ale sporo trafia się w ładnym ciemnym kolorze, bez nadruku.

W pewnym serwisie aukcyjnym oferowano jutowe worki po kawie - w cenie o ile pamiętam, 5zł za 11 sztuk - warto poszukać :)

Dziś byłem w markecie OBI w Krakowie. Widziałem piękne worki, bez napisów. Pakowane po 2 sztuki do paczki. Jak zobaczyłem cenę to zgłupiałem... 22 zł. Myślałem, że mam coś nie tak z oczami więc zapytałem pani z obsługi, która potwierdziła.

Jakby ktoś chciał robić osłonę okopu zaopatrując się w OBI to niech szykuje parę stów :)

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie