Skocz do zawartości

Szukam - kontakt z grupą rekonstrukcyjną

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Szukam kontaktu z grupą rekonstrukcyjną, która zaprezentuje inscenizację militarną (może być Wrzesień 39, partyzantka itp.)
Cel:
- inscenizacja w centrum Polski
Termin:
- początek Września
Pożądane duże ilości wszelakiego sprzętu wojskowego
Kontakt:
669 79 79 83
lub
alfabrawo@neostrada.pl

Pozdrawiam

PS
Sprawa raczej pilna.

bo od tego trzeba zaczac... sprawdz kalendarz iprez i zobacz czy nie koliduje to co chcesz zrobic, bo wiekszosc grup ma juz ustalony harnonogram.
1-2 IX wyry
8-9 wocławek
potem bzura
potem łomza
a potem to juz październik :)

Szukam kontaktu z grupą rekonstrukcyjną, która zaprezentuje inscenizację militarną (może być Wrzesień 39, partyzantka itp.)"

Wystarczy poszukać na forum i znajdziesz kontakty do większości GRH....

Chyba że to GRH mają składać oferty dot. imprezy.

Uwierzcie mi, że wystarczy kontakt o resztę zatroszczę się sam. Widzę, że terminy mocno pozajmowane, więc sprecyzuję:
to byłaby sobota 8 Września. Więc jeżeli jest jakaś grupa, która ma ten dzień wolny, proszę o kontakt.

Pozdrawiam

wpadł jak meteor, odleciał jak kometa .... tylko dziwny swąd pozostał...........

Panowie, zaczyna sie nowa moda:)
Jutro odpust w wolce dolnej - potrzebni rekonstruktorzy dla uszczęśliwienia gawiedzi....

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Uwierz że to jest fakt, Heini z PB39 może potwierdzić co sie nam w Krakowie przytrafiło (konkretnie jemu, ale posrednio mnie i mojej grupy to dotyczyło).

Jakis staruszek stwierdził ze organizuja kajś dni jakiejs wsi bodajze i pytał czy Pionierzy sa ze Śląska a jak skierował go na nas to emeryt stwierdził 'przekaż im zeby znalezli na mnie namiary i sie skontaktowali' nie podajac zadnych danych (i wykazujac niezły tupet) :D

Cześć Pikador!
Na forum odkrywcy zawsze jest tak, ze nie dostaniesz info o które prosisz bez zbędnego ujadania się (tak jak w tym przypadku z moimi przedmówcami.) Jestem zdania, ze ogłoszenie pikadora jest konkretnie. Jak jakaś grupa chce to sie zgłosi, a jak nie to nie. Darujcie żałosne pouczanki, że bzura, że mnogo grup...itp, itd.
Koles postawił konkretne pytanie a Wy jak zawsze starzy bywalcy forum zamulacie"
wstyd.

pozdr.
Danielcio

Ty sam nie zamulaj -

tak szukał kontaktu, że nawet nie chciało się skorzystać z wyszukiwarki.

Szukanie kontaktu z grupami przez oczekiwanie że grupy pierwsze będą wydzwaniać i pisać od razu po założeniu postu. Dobre.

dokładnie się zgadzam z kolegą Unterberg, a acer tyle zje ile wie. Koles jest pewnie z Urzedu Miasta, oglądał klosa, a burmistrz kazał mu tu wybuchy załatwić. Pierwsze co, to sam był dał post do grup, które chcą się zabawić za friko. (jesli niebyłbym w temacie rekonstruktorskim)
Z punktu martketingowego super pomysł z ogłoszeniem. Z punktu acera, zapewne do końca zycia nie wyjdziesz ze swojej piwnicy z takim nastawieniem..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie