stankiew Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 To teraz powiedz jaką metodą to zrobiłeś. Też mam ten sam problem, tylko niewiem która z wyżej wymienionych metod jest najlepsza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Musze cię zmartwić, nieistnieje coś takiego jak metoda idealna i uniwersalna, taka jedyna właściwa. Daj fotke stanu fanta to ułatwi doradzenie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stankiew Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Jutro dodam.Pryskam go codziennie wd40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stankiew Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Więc sprawa wygląda takPryskałem zamek codzniennie rano i wieczorem.Przez 5 dni!!NIe robiłem zadnej elektrolizy itp.Pukałem młotkiem przez jakies 15 min chcąc ruszyć zamek.Teraz zamek chodzi jak powinien!!POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krymek13 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Witam. Zajrzyj tu www.mauser98k.internetdsl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 MŁOT MLOT MLOT Tylko młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 ;-)Stukajcie stukajcie....aż do Was zastukają..;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Chłopaki tak zajęte stukaniem,że nawet nie zauważą pomocników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goosf Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 WitamPanowie zanim zabierzecie się zacokolwiek postudiujcie budowę i zasadę działania danego przedmiotu, a napewno ułatwi to zadanie. Co do zamka przeprowadz najpierw elektrolizę, anastępnie polewaj płynem do konserwacji broni. Jeśli masz kogoś znajomego w wojsku napewno dogra troszeczkę. Następnie delikatnie pukać ale nie bezpośrednio na fant (ochydnie to wygląda na koniec roboty)Trochę cierpliwości a napewno się uda .Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Młotek drewniany lub plastikowy niezostawia takich śladów. To proste i skuteczne rozwiązanie. Niestety nie zawsze da się poznać budowe i zasade dzałania z braku dokumentacji.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.