Skocz do zawartości

Historycy i policjant kradli!

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
i właśnie dlatego to forum nie obfituje w ciekawe zdjęcia i relacje z wypadów , strach o czymkolwiek pisać . dobrze że się wyprowadzam z tego kraju w ktorym jest tak przestrzegane prawo . płakać mi się chce .
Napisano
Takie fanty to bez problemu na każdej giełdzie staroci można kupić i jest ich tam o niebo więcej.
Ciekawi mnie jakim to sposobem policja potrafi od ręki datować takie przedmioty jak np. sierpy leżące na stole. Toż to spece nie z tej ziemi, lepsi od naszej archeologicznej elity. Każdy profesor archeologii by tak chciał (a nie potrafi).
Napisano
Oj potrafią wydatować , byli też u mojego znajomka , Pani policjantka nie miała za bardzo co zarekwirować to zabrała mu kilka starych zabytkowych monet o nominale 10 pfennigów roczniki 1903-1915 a i stwierdziła że reszty fantów nie zabierze bo nie wie co wpisać do protokołu , a były tam jeszcze zabytki w postaci zamknięć do fajek itp, wykrywacz jednak zabrali mimo iż tłumaczył się że nic nie wykopał tylko kupił na giełdzie . Brawo organy ścigania
Napisano
I jak okazuje się u każdego można zrobić przeszukanie, zakwestionować wszystko bo iewykluczone że może mieć związek z przestępstwem"....

W końcu to nawet by bielizne z cudzej żony zdzierali bo ie mogliby wykluczyć"....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie