kadet Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 i właśnie dlatego to forum nie obfituje w ciekawe zdjęcia i relacje z wypadów , strach o czymkolwiek pisać . dobrze że się wyprowadzam z tego kraju w ktorym jest tak przestrzegane prawo . płakać mi się chce .
don66 Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 Takie fanty to bez problemu na każdej giełdzie staroci można kupić i jest ich tam o niebo więcej. Ciekawi mnie jakim to sposobem policja potrafi od ręki datować takie przedmioty jak np. sierpy leżące na stole. Toż to spece nie z tej ziemi, lepsi od naszej archeologicznej elity. Każdy profesor archeologii by tak chciał (a nie potrafi).
krzychu72 Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 Oj potrafią wydatować , byli też u mojego znajomka , Pani policjantka nie miała za bardzo co zarekwirować to zabrała mu kilka starych zabytkowych monet o nominale 10 pfennigów roczniki 1903-1915 a i stwierdziła że reszty fantów nie zabierze bo nie wie co wpisać do protokołu , a były tam jeszcze zabytki w postaci zamknięć do fajek itp, wykrywacz jednak zabrali mimo iż tłumaczył się że nic nie wykopał tylko kupił na giełdzie . Brawo organy ścigania
acer Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 I jak okazuje się u każdego można zrobić przeszukanie, zakwestionować wszystko bo iewykluczone że może mieć związek z przestępstwem"....W końcu to nawet by bielizne z cudzej żony zdzierali bo ie mogliby wykluczyć"....
pokemon Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Jak z cudzej acer, to chyba płakał nie będziesz? :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.