ZUBIKED Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 otwieracz Leżajsk " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 trafiona przy pewnym strumyku , pewnie gość czołganiem przez pełzanie z dwoma tajkami w dłoniach pełzł i zgubił hehehheehehehehe..... sorry ale musiałem nawiązać :-)ale takiego biedroniarza w życiu w lesie nie spotkałem he he pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 Małemu żeś zabrał biedronke hehehehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 a o te telefony to sie nie czepiaj bo mogę zaszantażować striptizem hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 no u mnie w domu polewka niesamowita , kobity pieją taki był ubaw :-) , wybronił bym się łatwo z szantażu bo mam haczyka heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 Ubenfurer żaden haczyk nie może się równać striptizowi heheheeh u mnie w domu dopiero kobity piały –pytały się o twój numer telefonu heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 wyluzujmy wróćmy do tematu-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 grunt to dobra zabawa , strasznie huczne było przywitanie ;-) oto sposób na ciekawe trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Przy okazji chcę zapytać o pierwszą fotkę –jest na niej klamerka bez bitego orała - tutaj na forum nazywana klamerka pionierów –ale dostałem sygnały że to klamerka zastępcza –muszę przyznać że jest cieńsza do normalnej –co wy na to ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 To jedna po wyczyszczeniu :].Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Oj Fiodor po cienkiej wodzie stąpasz heheheh- chyba chcesz oberwać heheheheh od kogoś ? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Maćko daj fotki bandarza -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 heheh zgadza się Fiodorku , nie powiem kto tyłek nad potokiem do kamery wystawiał hehehe , ale wypad w Bieszczady udany , jest co powspominać i pośmiać , czekamy na następne spotkanie z niecierpliwością ;-) , a bandaż to ciekawostka , Maćko nie spać tam , wklejamy foteczkę -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Oto i on :).Huk jak ci sie podoba ten sposób czyszczenia klamerek ?.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 A oto szerokość.Dla porównania z zapalarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Mógłbym się dowiedzieć gdzie mniej więcej byliście? :) fanty cudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Hitboy64 w Bieszczadach :):) Maćko a możesz rozwiąć ten bandarz-myśle co do czyszczenia to moja metoda lepsza -widać na górze :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 A jakieś dokładniejsze namiary? wschód czy zachód? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 tam gdzie istnieje możliwość spotkania takich oto sympatycznych zwierzątek :-)wybacz ale niech to pozostanie tajemnicą , miejsca strasznie już przeszukane przez tych dokładniejszych i mniej dokładniejszych poszukiwaczy historii ,na największe szczyty już nie ma po co wchodzić , pozostaje tylko szukanie na tzw.czuja , coś wyjdzie albo nie wyjdzie , jak widać huk jest mistrzem bo to fanty jego szukają a nie huk szuka fantów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 a tu następny bieszczadzki potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 uben to ty w afryce byłeś ? takie pająki w Bieszczadach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 no przeca kobity się żaliły po wyprawie że jakieś tarantule je nawiedzają a chłopów wywjało gdzieś w pole i musiały walczyć z potworem aby uwiecznić na zdjęciu dla wiarygodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Jak obejrzałem zdjęcia stwierdzam że muszę jak najszybciej wyruszyć w jakieś górzyste tereny.mam dość Mazowieckiej płaszczyzny.gratuluje fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Fiodor - czekanik typu serduszko i jak ręką odjął.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Wybaczcie moje pytania :) byłem po prostu ciekaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.