ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 trafiona przy pewnym strumyku , pewnie gość czołganiem przez pełzanie z dwoma tajkami w dłoniach pełzł i zgubił hehehheehehehehe..... sorry ale musiałem nawiązać :-)ale takiego biedroniarza w życiu w lesie nie spotkałem he he pozdrawiam
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 a o te telefony to sie nie czepiaj bo mogę zaszantażować striptizem hehehe
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 no u mnie w domu polewka niesamowita , kobity pieją taki był ubaw :-) , wybronił bym się łatwo z szantażu bo mam haczyka heheh
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Ubenfurer żaden haczyk nie może się równać striptizowi heheheeh u mnie w domu dopiero kobity piały –pytały się o twój numer telefonu heheheh
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 grunt to dobra zabawa , strasznie huczne było przywitanie ;-) oto sposób na ciekawe trafienia
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 Przy okazji chcę zapytać o pierwszą fotkę –jest na niej klamerka bez bitego orała - tutaj na forum nazywana klamerka pionierów –ale dostałem sygnały że to klamerka zastępcza –muszę przyznać że jest cieńsza do normalnej –co wy na to ?-pozdro
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 Oj Fiodor po cienkiej wodzie stąpasz heheheh- chyba chcesz oberwać heheheheh od kogoś ? :):)
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 heheh zgadza się Fiodorku , nie powiem kto tyłek nad potokiem do kamery wystawiał hehehe , ale wypad w Bieszczady udany , jest co powspominać i pośmiać , czekamy na następne spotkanie z niecierpliwością ;-) , a bandaż to ciekawostka , Maćko nie spać tam , wklejamy foteczkę -pozdrawiam
Maćko Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Oto i on :).Huk jak ci sie podoba ten sposób czyszczenia klamerek ?.Pozdr.
Hitboy64 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Mógłbym się dowiedzieć gdzie mniej więcej byliście? :) fanty cudne :)
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 Hitboy64 w Bieszczadach :):) Maćko a możesz rozwiąć ten bandarz-myśle co do czyszczenia to moja metoda lepsza -widać na górze :):)
Hitboy64 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 A jakieś dokładniejsze namiary? wschód czy zachód? :)
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 tam gdzie istnieje możliwość spotkania takich oto sympatycznych zwierzątek :-)wybacz ale niech to pozostanie tajemnicą , miejsca strasznie już przeszukane przez tych dokładniejszych i mniej dokładniejszych poszukiwaczy historii ,na największe szczyty już nie ma po co wchodzić , pozostaje tylko szukanie na tzw.czuja , coś wyjdzie albo nie wyjdzie , jak widać huk jest mistrzem bo to fanty jego szukają a nie huk szuka fantów :-)
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 uben to ty w afryce byłeś ? takie pająki w Bieszczadach ??
ubenfurer Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 no przeca kobity się żaliły po wyprawie że jakieś tarantule je nawiedzają a chłopów wywjało gdzieś w pole i musiały walczyć z potworem aby uwiecznić na zdjęciu dla wiarygodności
ja20 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Jak obejrzałem zdjęcia stwierdzam że muszę jak najszybciej wyruszyć w jakieś górzyste tereny.mam dość Mazowieckiej płaszczyzny.gratuluje fantów.
cis Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Fiodor - czekanik typu serduszko i jak ręką odjął.pozdr.
Hitboy64 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Wybaczcie moje pytania :) byłem po prostu ciekaw :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.