Skocz do zawartości

Bieszczady lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

trafiona przy pewnym strumyku , pewnie gość czołganiem przez pełzanie z dwoma tajkami w dłoniach pełzł i zgubił hehehheehehehehe..... sorry ale musiałem nawiązać :-)

ale takiego biedroniarza w życiu w lesie nie spotkałem he he
pozdrawiam

Przy okazji chcę zapytać o pierwszą fotkę –jest na niej klamerka bez bitego orała - tutaj na forum nazywana klamerka pionierów –ale dostałem sygnały że to klamerka zastępcza –muszę przyznać że jest cieńsza do normalnej –co wy na to ?-pozdro

heheh zgadza się Fiodorku , nie powiem kto tyłek nad potokiem do kamery wystawiał hehehe , ale wypad w Bieszczady udany , jest co powspominać i pośmiać , czekamy na następne spotkanie z niecierpliwością ;-) , a bandaż to ciekawostka , Maćko nie spać tam , wklejamy foteczkę -pozdrawiam

tam gdzie istnieje możliwość spotkania takich oto sympatycznych zwierzątek :-)wybacz ale niech to pozostanie tajemnicą , miejsca strasznie już przeszukane przez tych dokładniejszych i mniej dokładniejszych poszukiwaczy historii ,na największe szczyty już nie ma po co wchodzić , pozostaje tylko szukanie na tzw.czuja , coś wyjdzie albo nie wyjdzie , jak widać huk jest mistrzem bo to fanty jego szukają a nie huk szuka fantów :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie