kamilo Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 WITAM W imieniu własnym i organizatorów czyli Policji zapraszam na ogólnopolskie obchody Świeta Policji do Zamościa gdzie zostanie pokazany dorobek Policji , historia i teraźniejszosć oraz bedzie można wziąć udział w konkursach i zobaczyć wiele ciekawych rzeczy. GRH biorące udział w tym przedwsięwzieciu jest narazie 3 pokażemy Policje Państwową , milicje powojenną 44-46 , poszukujemy milicji lat 50 ,80 oraz sprzętów takich jak motocykle lub gaziki ,kontakt do mnie na meila franekdolas@wp.plW programie jest też koncert zespołu BaimOgólnie potrzebujemy koło 3-4 motocykli i jakieś 2-3 samochody terenowe jak by ktoś sie zgodził przyjechać i pokazać swoje sprzęty to serdecznie zapraszam do Zamoscia w dniu 21.07.2007 od godz 14.00 -22.00 ( dla tych co chcą wziąc udział w pokazie wjazd o godz.9.00 po kontakcie ze mną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Fajnie, tylko w tym samy terminie jest Kosakowo, gdzie masa ludzi się wybiera ( jak ja) I teraz jest dylemat gdzie jechać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 informuje a co bedzie to zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 ktoś sie może wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Witam:) Kamilo czy mógłbyś napisać jak było i wrzucić parę fotek.Wakacje spędzałem w dawnym zamojskiem, niestety wyjeżdżałem w dniu imprezy.Więc poznałem przygotowania tylko od strony kuchni (dosłownie),pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 JASNE ŻE MOGĘ - Genaralnie impreza była udana choć mam zastrzeżenia co do ustawienia ludzi na boisku i małe trudności były w informacji ale generalnie było fajnie , bawilismy się dobrze troszke zdjęć jest na internecie na stronach KWP Lublin ale za chwile wstawie kilka moich fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Fajnie Kamilo :) Dziękuję. Gdybyś mógł rzucić kilka swoich fotek . Te ze strony KWP Lublin są hmmmm ...ciekawe;).pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 policja państwoa i rezerwy policji 1938 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 1938 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.