kamilo Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 WITAM W imieniu własnym i organizatorów czyli Policji zapraszam na ogólnopolskie obchody Świeta Policji do Zamościa gdzie zostanie pokazany dorobek Policji , historia i teraźniejszosć oraz bedzie można wziąć udział w konkursach i zobaczyć wiele ciekawych rzeczy. GRH biorące udział w tym przedwsięwzieciu jest narazie 3 pokażemy Policje Państwową , milicje powojenną 44-46 , poszukujemy milicji lat 50 ,80 oraz sprzętów takich jak motocykle lub gaziki ,kontakt do mnie na meila franekdolas@wp.plW programie jest też koncert zespołu BaimOgólnie potrzebujemy koło 3-4 motocykli i jakieś 2-3 samochody terenowe jak by ktoś sie zgodził przyjechać i pokazać swoje sprzęty to serdecznie zapraszam do Zamoscia w dniu 21.07.2007 od godz 14.00 -22.00 ( dla tych co chcą wziąc udział w pokazie wjazd o godz.9.00 po kontakcie ze mną )
akagi Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Fajnie, tylko w tym samy terminie jest Kosakowo, gdzie masa ludzi się wybiera ( jak ja) I teraz jest dylemat gdzie jechać....
liha Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 Witam:) Kamilo czy mógłbyś napisać jak było i wrzucić parę fotek.Wakacje spędzałem w dawnym zamojskiem, niestety wyjeżdżałem w dniu imprezy.Więc poznałem przygotowania tylko od strony kuchni (dosłownie),pozdrawiam.liha
kamilo Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 JASNE ŻE MOGĘ - Genaralnie impreza była udana choć mam zastrzeżenia co do ustawienia ludzi na boisku i małe trudności były w informacji ale generalnie było fajnie , bawilismy się dobrze troszke zdjęć jest na internecie na stronach KWP Lublin ale za chwile wstawie kilka moich fotek
liha Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Fajnie Kamilo :) Dziękuję. Gdybyś mógł rzucić kilka swoich fotek . Te ze strony KWP Lublin są hmmmm ...ciekawe;).pozdrawiam.liha
kamilo Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 policja państwoa i rezerwy policji 1938
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.