Skocz do zawartości

ZAMOŚĆ 21 LIPCA 2007

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM
W imieniu własnym i organizatorów czyli Policji zapraszam na ogólnopolskie obchody Świeta Policji do Zamościa gdzie zostanie pokazany dorobek Policji , historia i teraźniejszosć oraz bedzie można wziąć udział w konkursach i zobaczyć wiele ciekawych rzeczy. GRH biorące udział w tym przedwsięwzieciu jest narazie 3 pokażemy Policje Państwową , milicje powojenną 44-46 , poszukujemy milicji lat 50 ,80 oraz sprzętów takich jak motocykle lub gaziki ,
kontakt do mnie na meila franekdolas@wp.pl
W programie jest też koncert zespołu Baim
Ogólnie potrzebujemy koło 3-4 motocykli i jakieś 2-3 samochody terenowe jak by ktoś sie zgodził przyjechać i pokazać swoje sprzęty to
serdecznie zapraszam do Zamoscia w dniu 21.07.2007 od godz 14.00 -22.00 ( dla tych co chcą wziąc udział w pokazie wjazd o godz.9.00 po kontakcie ze mną )

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Witam:) Kamilo czy mógłbyś napisać jak było i wrzucić parę fotek.Wakacje spędzałem w dawnym zamojskiem, niestety wyjeżdżałem w dniu imprezy.Więc poznałem przygotowania tylko od strony kuchni (dosłownie),pozdrawiam.liha

JASNE ŻE MOGĘ - Genaralnie impreza była udana choć mam zastrzeżenia co do ustawienia ludzi na boisku i małe trudności były w informacji ale generalnie było fajnie , bawilismy się dobrze troszke zdjęć jest na internecie na stronach KWP Lublin ale za chwile wstawie kilka moich fotek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie