ejni Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 wykopałem to na forcie z tego co mi wiadomo to jest cos od bagnetu ale niejestem pewin są resztki zielonej farby wiecej fotek wysle na maila !! prosze o podanie od czego do jest i do czego słuzy!! z gury dzieki
ejni Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 wykopałem to na forcie z tego co mi wiadomo to jest cos od bagnetu ale niejestem pewin są resztki zielonej farby wiecej fotek wysle na maila !! prosze o podanie od czego do jest i do czego słuzy!! z gury dzieki
ejni Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Napisano 7 Grudzień 2008 możliwe ale to jest mniej wazna informacja... ale donrze wiedziec ze to patyna... jest w stanie bdb. ale interesuje mnie od czego to jest... ew. co to. Kilka os. powiedziało mi ze może to jakieś sprzęgiełko czy sprzęglik coś w tym stylu od motoró BMW. czekam na dalsze odpowiedzi...Pozdrawiam Ejni
Pytanie
ejni
wykopałem to na forcie z tego co mi wiadomo to jest cos od bagnetu ale niejestem pewin są resztki zielonej farby wiecej fotek wysle na maila !! prosze o podanie od czego do jest i do czego słuzy!! z gury dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.