skolcio Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 witam!Chciałbym poprosic o rade w sprawie wyzej wymienionej. Mam bardzo duzo pociskow i lusek do mauzera (oczywiscie bez prochu) ale jest na niech duzo zanieczyszczen i korozji. Papier scierny na nic sie nie zdaje szkuam jakiegos innego domowego sposobu.Z góry dziekuje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 jeszcze jedno luski sa ze stali i mosiadzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Parę postów na dół, Czyszczenie łusek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam.Ja swoje stalówki czyściłem fosolem (Tak mi tutaj doradzili, i efekty są naprawde świetne). Lekkie nakładanie fosolu pędzelkiem, później płukanie, czyszczenie druciakiem do naczyń i znowu fosol i tak aż do skutku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 ok ale co to za fosfol? i gdzie mozna go dostac? ja jestem w tym poczatkujacy i jeszcze sie nie orientuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Fosol bywa w sklepach z częściami i specyfikami do aut.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 ok dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Spróbuj też moczyć je w oleju i potem szczotkować ewentualnie jeśli nie boisz się świecących" łusek to papier ścierny jest niezastąpiony :)pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Polecam paste polerska i wiertarke. Na każda łuske działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 czy łuski jeszcze z proche pokryte rdzą można bez problemu czyścić ewentualnie w czymś moczyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.