Savek Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 Widziałem coś takiego na jednym ze zdjęć prezentujących kolekcje amunicji. Niestety nie dostałem odpowiedzi. Dodam, że wygrzebałem to z ziemi rozplantowanej po pogłębianiu stawu - częsta praktyka utylizacyjna". Z góry dzięki.
Savek Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 Widziałem coś takiego na jednym ze zdjęć prezentujących kolekcje amunicji. Niestety nie dostałem odpowiedzi. Dodam, że wygrzebałem to z ziemi rozplantowanej po pogłębianiu stawu - częsta praktyka utylizacyjna". Z góry dzięki.
Savek Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 Przepraszam za dublowanie ale fotka nie weszła.
Savek Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 Nie sądzę, żeby to była 1 WŚ staw z którego to wygrzebano był kopany w okresie międzywojennym.
honker Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 cześć,raczej pocisk podkalibrowy od 45 ruskiej pozd.marek
Pytanie
Savek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.