m701 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 I kolejne z tego samego albumu, jednak czy to ta sama osoba co wcześniej nie wiem. Taka sama prożba do znawców, z jakiego to okresu i z jakich wojsk. Tył bez napisów, twardy kartonik o wymiarach 5,5x12cm.
8total4 Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Prusy Pierwsza Wojna Światowa.. a mozesz okreslic co znajduje sie na klamrze od pasa ? czy jest to zwykła klamra z koroną czy jakis inny wzór? bo słabo widać..pozdrawiam!
m701 Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 kalmra chyba zwykła, pisze chyba bo się nie znam.
m701 Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 I kolejne z tego samego albumu, jednak czy to ta sama osoba co wcześniej nie wiem. Taka sama prożba do znawców, z jakiego to okresu i z jakich wojsk. Tył bez napisów, twardy kartonik o wymiarach 5,5x12cm.
martian. Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 http://www.preussenweb.de/uniformen2.htmBył identyczny na E bay ale nie mogę go znaleźć.
Pytanie
m701
I kolejne z tego samego albumu, jednak czy to ta sama osoba co wcześniej nie wiem. Taka sama prożba do znawców, z jakiego to okresu i z jakich wojsk. Tył bez napisów, twardy kartonik o wymiarach 5,5x12cm.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.