Tankist Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 fotka nr 3, mam resztę do tych kółek, tylko mi zawadza i miejsce zajmujepozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 A.Korbaczewski, rzeczywiście coś nie gra i dopiero teraz na to zwróciłem uwage. U Whatfor'a wyjaśniają sprawe włazu http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/marederIII_M.htm A co do nachylenia to nie wiem. Dziwne bo nawet strona sie nie zgadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 dodam że prowadziłem badania w ruskich czołgach i nawet włoskich i w podstawowych wersjach to nie ma takiej wybustki i klapki. głównie się strona nie zgadza.ale jeszcze na tym pancerzu jest dziura okrągła na dole i sa dziurki po nitach.może by tak zapodac to do Identyfikacji tak z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Fotka płyty poszła do identyfikiacji.Panie TANKIST interesuje mnie ta reszta do moich kółek co to zawadza itd...- proszę o sms ze swymi namiarami - 0505231264 - z góry dzięki. Postaram się dzis wieczorem kolejną porcyjkę gratów zapodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 WLA42, czy to ten, co myślę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 A jużci jam Ci to, jam Ci!SIEMANARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 Na weselu byłem na Pomorzu.I od Ojca Panny Młodej na pamiątkę m.in.dostałem takie oto dwa kubeczki-fajniuchne nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 Się trochę zdziwiłem na skupie - nie powiem.Złom, po prostu złom.Ale żal do huty posyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 Środek jednego z ładniejszych pojemników amo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 No prosze wreszcie cię znalazłem WLA42 ale poznałem po kartonie i po dachu golfa na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 ładnie -razem -Sacharyna dykta i osoł-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.