281 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Witam!kamdrum-nie wiem bo dopiero suszę;)a na świeżo nie za bardzo:DFakker-ok.30 km.od Poznania na ŚremKaka-nastawy to Dwa żubry i spokój" ;)Co z niedzielą SV i PG i wszyscy chętni?Byłem dzisiaj w skupie monet tak z ciekawości no i tyle tego jest że szok,a po ile chodzą złote dwu złotówki. To jest nie do wiary że wiara płaci tyle za dwa zł.którymi można płacić na dzień dzisiejszy.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Nastawa na dwa żubry" :D Hehehehe... 281 widzę, że moje nastawy stosujesz :)Co do weekendu to raczej nic nie wyjdzie, ja wyjeżdżam w obce landy, Sv też coś o tym wspominał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Witam!Więc widzę że na weekend zostanę sam:(Sv jedziesz na jeden dzień czy na dłużej z rodziną?Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Wyjazd na 3 dni pod Kostrzyn - na grzyby, więc nawet nie wiem czy będę miał czas skoczyć na fenigi ( pogoda też chyba nie będzie za dobra? ), a szkoda bo znajomy fajne miejsce tam obcykał również na klamerki i odznaki WH.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Oj,szkoda:(Więc zostanie mi tylko jedno;)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Tą flaszkę pełną wykopałeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Coś ucichło ostatnio... Jutro obce landy zwiedzam :)Romkol, wspominałeś kiedyś o wypadzie gdzieś dalej (Leszno, Głogów), tak się składa że w przyszły weekend pewnie będę się włóczył po tych rejonach więc może wykręcimy coś tam na miejscu? :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 PG jak najbardziej jestem za:) można ekipę zebrać i trochę pobuszować w tamtych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Witam!Niestety pusta:(Co do przyszłego weekendu jestem za:) ale poproszę o więcej konkretów.Czy sobota i niedziela,czy niedziela?bonzo74-samuraj mi dzisiaj śmigną na szarych szeregów,czy to ty?Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 co do wypadu za tydzień to mnie pasuje niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.