281 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Witam!Ja z rana jestem uziemiony ale za to popołudniu na małą chwilkę mógł bym wyskoczyć.W związku z ograniczonym dostępem do netu proszę PG o kontakt poprzez sms-a.Jeżeli jedziecie rano to proszę o mały raporcik już po na komórę.Co do Sv to już spać przez niego nie mogę;)a jak już zasnę to śni mi się moneta której i tak nie mogę dotknąć ;)Waleriana nie pomaga,alkohol też!!!!!!!!!!!!!Pomocy!Pozdr.281Co do ben-a to na razie nie odpiszę bo szuka twojego numeru PG na forum,a no to się naszuka:)hahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ben Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 witam, dopiero z pracy wróciłem i numer do PG już dawno znalazłem ale czekam na odpowiedni moment żeby zadzwonic. Samochodu nie mam i tu jest problem,zawsze mnie może dowiesc dziewczyna ale ona ma dwu-osobówke a jutro to pracuje do 12ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Witam!PG-ben cię namierzył!Teraz uważaj kopiąc bo odpowiedni moment i trach!zadzwoni i .......?ben-powiadasz do dwunastej pracuję,więc może po południu wyskoczymy?Coś cisza na forum,czyżby Sv wrócił i teraz z PG śmigają?Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ben Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 281 jasne po 13ej dziewczyna może mnie gdzieś podrzucic, a gdzie masz zamiar dołkowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 No ja niestety raczej uziemiony bez transportu... :(Powodzenia chłopaki i pochwalcie się co wygrzebaliście :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ben Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Hej! 281-PG i reszta jakos pogoda nie dopisuje w wekendy może jutro będzie lepiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Pogoda faktycznie dziś do... Ale udało nam się na godzinkę z 281 urwać :) Efekty co prawda marne, u mnie jak zwykle łuski (Maus i Pepesza), a jedyne z czego jestem zadowolony to, bardzo ładny stan 1 grosza 1928 :DGdyby ktoś chciał, planujemy z Kamdrumem jakiś wyjazd o 7.30, szczegóły najlepiej na priv.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Witam!Wczorajszy wypad nie za ciekawy:(Za to dzisiaj w miarę ciekawie.Mam jeszcze coś,trochę większego kalibru ale nie wrzucę bo znowu dostanę bana!Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Po nocnej wycieczce pod Leszno, mi niestety nie udało się wstać :( ale przynajmniej moją babeczkę wysłałem do domu, będzie trochę więcej czasu :)Ciekawe co u was?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Priwiet!Fotki ( o ile chodzi ) będa na Pyrze.Wszystko z chodzenia po polach.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Sv, wróciłeś? Na Pyrce? Mi ostatnio po zmianie wcale nie chodzi, więc możesz się tu też pochwalić :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Witam!ja w niedzielę byłem jakiś chory chyba po sobotnich imieninach żonki:)no ale w następną niedziele muszę do lasu bo nie wytrzymampozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Witam!No i powrócił!Aż strach otwierać pyrę!Sv gratuluję!Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Dzięki.Pola w tych rejonach są b. urodzajne. Miałem okazję pochodzić przez pół dnia z 2 znajmomymi Szwagra - jeden szperał na Minelab Sovereign Elite, a drugi z Minelab Explorer II. Osłuchanie mojego wykrywacza ( ok. 400 godzin pracy na Solarce )dało dobry efekt - walka była wyrównana.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 W wielkopolsce może i pola skromniejsze... Ale czas gdzieś się ruszyć Panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Witam!Właśnie sobie pomyślałem o tym samym PG;)Trzeba znowu chłopaków zebrać na weekend i gdzieś wyskoczyć.Może jakieś propozycję?Czekam z niecierpliwością.Ja trzepie cały czas okolice nadwarciańskie,prawy brzeg lecz coraz bliżej Poznania,co prawda jeszcze sporo do miasta ale...:)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 No to chwal się 281 co tam grzebiesz :) Nie wierzę, że same łuski... Choć na cuda tam raczej nie ma co liczyć...Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Myślę, że pomysł jest jak najbardziej dobry.Fajnie by było zrobić gromadny wypadzik w starym stylu. Oczywiście pewnie zaistniałyby pewne rozbieżności zdań co do profilu miejscóweczki (militarny/numizmatyczny), ale na pewno do jakiegoś konsensusu byśmy doszli :)Chodzi za mną ostatnio Biedrusko, ale do tego trzeba by wsparcia Bonza i Romkola :)A Wy macie jakieś pomysły ?Pg - co do Pyry, to faktycznie nowy wątek militarny trafił w me gusta. Teraz jeszcze czas coś mądrego tam skrobnąć :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Hehehe... Faktycznie w większej gromadzie dawno nigdzie nie byliśmy, i żeby trafić dobre miejsce gdzie dla każdego coś by się znalazło :) Może faktycznie okolice Biedrusko-Radzim zwiedzić?Kamdrum to do boju :) dział łuskowy" powstał specjalnie z myślą o twoich dokonaniach!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 2 piwka, troszkę łażenia i efekt który mnie samego zadziwił :) Fotka na Pyrce" i w dziale identyfikacji... Szczęście do mnie wrociło :)Pozdr.PG von Luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 od dawna myślę o dalszej wyprawie za Górę między Ryczeniem a Chorągwicami działo się tam sporo może coś jeszcze w tych lasach zostało ? ale Biedrusko też mi się podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Romkol jestem z tobą... na południe bym sie z checia wybral, tylko czy na jeden dzionek wystarczy i co na to reszta chlopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Szczęście wróciło bo znów byłem parę metrów za Tobą:) - żartuję...Nie dam rady jechać na całodzienny wypad - jakiś teren w promieniu 30 km jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Hehehe... Sv, coś w tym musi być, chyba mnie motywujesz? A swoją drogą to chyba właśnie najlepsze czesanko robimy w parze? :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 To co chłopaki?Sypiemy w niedzielę na Biedrusko? Póki co bonzo milczy, a bez jego znajomości terenu to byłoby pewnie trudne zadanie... Bonzo - żyjesz ?W każdym razie romkol wyraził chęć( bez niego też misja by się nie powiodła), a to już dobry znak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.