Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 3

kaczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nosz k.... m..!

Właśnie znalazłem u siebie kolejnego kleszcza. Był tak mały, że niemozliwe jest, by był tam od niedzieli, kiedy to z SV byliśmy w lesie.

Wygląda na to, że złapałem go wczoraj na kilkdziesięciu metrach kwadratowych trawki, w środku osiedla na placu zabaw przy przedszkolu (na piwku byłem :).

Szlag człowieka trafia. Nie ma na nie rady chyba..........

Nie marudz Kamdrum, trzeba bylo do lasu a nie na osiedlu :) Odnosnie luseczek wybralem pare dla ciebie, chociaz do konca pewien nie jestem bo juz za duzo tego masz :)
Pozdr.

he he Kamdrum chcesz mnie dogonić !!??
Ja w tym roku miałęm chyba 6 ?
Najbardziej podobało mi się jakiś czas temu po wypadzie na przeprawę, w poniedziałek rano w pracy podnoszę łapy co by się przeciągnąć a tu pod pachą siedzi menda (jak ja jej nie zauważyłem ?)i chla za darmo. Co było robić, na dół do sklepu po pensetę i wyrwałem chwasta".
A na rowerze też ostatnio złapałem.
Wracam do roboty, dzisiaj chyba nocka ...
pzdr.

Bo te cholery to tak mają. Na krzywy ryj by tylko chlały. Zero taktu... :)

Co do gonienia Ciebie Kaczko, to jakoś, póki co, o Twoją palmę pierwszeństwa zazdrosny nie jestem, chociaż jak tak dalej pójdzie, to niedlugo zacznę Ci deptać po piętach :)

Odnośnie Kostrzyna n/O, to pomysł wciąz jak najbardziej aktualny. Nie wiem jednak jeszcze jak to wszystko rozplanuję logistycznie.

Pomyślimy! :D

Witam!
Z tą pogodą to nasi meteorolodzy trafili tak jak ja na monetę czyli prawdopodobieństwo małe;)
Ja szwendać się wcześniej nie mogę jak w niedzielę,jak wszystko wypali to z rana nadwarciańskie brzegi.
Pozdr.281

Witam!
nie odzywałem się ostatnio bo sobie zrobiłem szybkie wakacje i w zeszłą sobotę wybrałem się nad morze no i dzisiaj wróciłem
oczywiście piszczałe też zabrałem trochę fantów nakopałem na razie jednak nie mam siły opisywać idę spać!
pozdro

Witam!
ben-co do wypadu to nie ma problemu tylko że teraz jest sezon urlopowy i ciężko chłopaków zebrać do kupy,nie żeby wypadów nie było bo są lecz we dwóch,trzech.No i trzeba obserwować forum.
A z jakich okolic jesteś,w przybliżeniu?
PG-co do Sv to powiem ci szczerzę że z jednej strony jestem ciekaw jak mu poszło a z drugiej strony to boję się tu zaglądać bo znając jego farta to znowu rozbije bank;)i pozostanie nam gratulować.
Jutro po południu lecę na lekturę i może trochę połażę z piszczałką.Więcej jutro na pyrce.
Pozdr.281

Hehehe 281, gratulacje to ja mu prawie co dzień składam bo info mam na bieżąco. Dobrze że Sv chwilowo dostępu do netu nie ma, pewnie szokowałby znaleziskami codziennie :) I tak jak wróci i się pochwali to wszystkim kopara opadnie... :D
Ben, jeśli pogoda dopisze prawdopodobnie w sobotę popołudniu gdzieś z Fischerem chcemy się ustawić :) Zobaczymy jak to wszystko się potoczy do końca tygodnia...
Pozdr.
PG

Jak nie ma jak ma:)...
Pozdrowienia z łącza Teściowej:)- tu na wsi ciężko się wpiąć ale w końcu po wielu starniach się udało.
PG dzięki za identyfikację i wycenę dieńgów - do netu dostępu niestety prawie nie mam ale jak będzie to jakieś fotki wstawię.

Powodzenia!
Sv

Witam!
Nawet u teściowej necik śmiga?
Już się zalałem potem widząc nick Sv,ale uff;)
Wymyślam już teksty z gratulacjami bo samo GRATULUJĘ to już nie wystarczy:)no i zastanawiam się czy już nie pisnąć jakiejś gratulacji bo jak Sv zacznie wklejać to....
Może ja własną małą mennicę urządzę to kiedyś coś wkleję;)
wyobraźcie sobie jak siedzę w piwnicy i drobne trzepie hahahaha.Pg-powiedz gdzie on jest na tych wczasach to ja mu opóźnie ten powrót;)
Fischer znalazł w końcu trochę czasu?
Pozdr.281

Jutro będę znał szczegóły co do soboty, jak coś śmiało na maila można mnie łapać :) A jak ktoś dobrze przeszuka nasze poznańskie tematy to i numer do mnie znajdzie :)
281, powiem szczerze że zwykłe gratuluję" to napewno nie wystarczy, a swoją drogą - Sv to największy farciarz z nas wszystkich... :) Trzeba chyba kiedyś na weekend się urwać, zabrać sprzęt i namioty i z Sv się wybrać w jego landy :D
Pozdr.
PG

I co tam panowie ? Szykuje się coś na jutro ?

Ja niestety wciąż nie mam do dyspozycji samochodu, więc jestem uziemiony. Chyba, że kolega Ben akurat by się gdzieś wybierał z Piątkowa, to mógłby zgarnąc i mnie i PG.

To ja będzie :) ?

A właśnie... Czy kolega Ben dysponuje zmechanizowanym środkiem transportu? :)
Szczerze mówiąc jeszcze nic nie wiem, a żal w domu siedzieć. Jakieś szczegóły podam jeszcze napewno wieczorkiem, być może jakiś wypadzik w końcu się uda :)
Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie