kaczka Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam w cz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 No to jestem...Jutro 8.30 parking przy pływalni w Biedrusku.Jedziemy sprawdzić ciekawy park przy chylącym się ku ruinie dworku, jak nie wyda to mam tam w oklicy ze dwa inne ciekawe miejsca.ZapraszamSv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 No to się pochwalcie co wyciągneliście... Bo ja naciągnąłem sporo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Cześć PG trafiłeś do do mu :)czy piszesz a kafejki internetowej w bliżej nieznanym Ci miejscu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Hehehe :) Porzuciłem już wszystkie obce ciała, dosyć tych szaleństw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 Witam.No to się musiało nieźle dziać !!!Panowie z wyprawy do Darłowa pochwalcie się fantami :-).A my w sobotę mieliśmy sesję objazdową : karczma, park, park ...Ogólnie jeśłi chodzi o fanty to marnie ale teren obadany.Wniosek jest jeden : parki prz PGR - pełno pełno pełno ... kapsli,zielsko tak bujne że trza będzie kupić kosiarkę w Castoramie.Przyroda i wycieczka jak zwykle udane.Ja złapałem 1 grosza pruskiego 1811, podkowę, kilka łusek. fotki później.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 No Pg - chwal się, bom ciekaw jakie fanty wychodzą w miejsach rzekomo już przekopanych na wskroś :)Co do moich sobotnich fantów, to tradycyjnie już przyniosłem do domu ok. 150 łusek a kolejne 100 zostawiłem w lesie, bo niestety były stalowe...Najśmieszniejsze jest to, że z fantów" niełuskowych, to trafiłem kawałek metalowej tulejki od stielhandgranate i... to tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 he he he ...Pg coś milczy, chyba uzupełnia minerały i płyny ... oczywiście po kopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 PG-skacowany?polecam na kaca.http://www.polskiedwory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Spokojnie... jeszcze daję rade :)Popołudniu wkleję jakieś ładne fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 U mnie było słabo: boratynka koło karczmy i w parku u von" trafiło się 5 f z 1925 ( żółty ). Poza tym plomby i jakiś wielki guzior co wyglądał jak super monetka.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Sv, to wczoraj gdzieś byłeś? Trzeba było zagadać, hehehe dotrzymałbym chociaż towarzystwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Wczoraj nie byłem - to z sobotniego wyjazdu.W tygodniu może się wyskoczy ale gdzieś w pobliże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Sv, jakaś pogoda zaczyna się klarować, czy mi się wydaje? Jak będziesz miał chęć i wolne popołudnie to możemy coś zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 witam! w końcu i ja sie docyrałem po Darłowie na takich zlotach to trzeba mieć końskie zdrowie:) tylko PG dawał radę do końca imprezy jest co opowiadać :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 No chłopaki ciesze sie ze dotarliście cało :) do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Pora pomyśleć o zlocie na weekend, a konkretnie o miejscówce. Wczoraj z PG wyskoczyłem do parku von" by ochłonąć po robocie ( Kamil nie pisałem, bo zadecydowałem o wyjeździe w ostatniej chwili, a poza tym tam łuski są rarytasem jak denarek PG ). Niestety nic ciekawego nie trafiliśmy - Axmann wystaw którąś ze starych map okolic ( na PE ) - trzeba się dobrze zastanowić, gdzie jechać by znów 2 godzin nie spędzić na jeździe samochodem.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Fakt wczoraj było beznadziejnie :(Na 90% w piątek i sobotę jestem uziemiony, ale na niedzielę gdzieś nawet na dłużej mogę wyskoczyć...Myślałem może o południowych stronach... W końcu tam nas jeszcze nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 a może w niedzielę gdzieś na militarkę sie wybierzemy może nawet gdzieś dalej Nekla,Głogów,Góra? a po drodze jakieś parki przypałacowe namierzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Romkol, ja jestem zawsze za :) Ciekawe co na to inni...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 No jak militarka, to ja zawsze chętny :) Ile można męczyc północ Poznania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Witam!kamdrum-jak na militarkę to polecam wschodni brzeg warty.Mi weekend nie pasuję w inne strony :( bo jadę na wieś w przeciwnym kierunku po rodzinkę i myślę że na jakąś chwilę wpadnę na nadwarciańskie brzegi;)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Niestety wiem napewno że jutro i w sobotę jestem na wyjeździe, za to dostęp do netu będę miał, przynajmniej popatrze na efekty waszych łowów :)Za to na niedzielę jestem gotów od samego rana :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Ja chyba w sobotę w teren a później może ...Zresztą pogoda kiepska, w lesie to strach bo gałęzie lecą a na polu to głowę chce urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Jak południe Wielkopolski to ja się mogę podpiąć (A przynajmniej spróbować, zależy czy ze mną rodzic pojedzie, heh....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.