janushew Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 trochę drobiazgów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 i tu trochę wiecej.. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 A ja sie pochwale ze ostatnio na plazy znalazłem 20zł w papierku. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Oczywiście wykrywaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darcos Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 A ja w tym roku w Rowach upolowałem dwójkę z Papieżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam01 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Dzika" plaża w Międzyzdrojach, czerwiec-5 dolarów z......Hong Kongu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 a kto był w jantarze chyba w środe i chodził z z jakimś ace? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 WitamByłem w tym roku w Pobierowie - pięc wypadów i 300zl - rekord to w 3,5 godz 100zl - najciekawsze i najdziwniejsze, ze nie widzialem nikogo ze sprzecikiem.Dziwnów, Dziwnówek, Miedzyzdroje - tam to ludziska chodzą.Naprawde polecam Pobierowo -ale tylko rano, bo wieczorami imprezy i dużo niepewnych gości w stanie wskazującym sie tam kręci. A rano mają taką banię, ze jest w miarę bezpiecznie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Witam Dziwnow byl w tym roku oblegany przezemnie i kolege...Ale widocznie mniej pijanych plazowiczow :( Pozdrawiam MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 troche drobiazgu przez 2 godzinki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Naliczyłem na jakieś 10 piv to średnio co 10 minut pifo wyskoczyło :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Moze na 10 piv ale ze sklepu z normalnymi cenami - piwo w pobierowie w butelce potrafilo kosztowac 8zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapasy robilem w kamieniu pomorskim w markecie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Drogo jakoś. Lepiej do spożywczego było wpaść i poprosić w butelkach na miejscu :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 WitamJa w Łebie na plaży kopałem koło 50 zeta dziennie i inne fanty typu zapalniczki 2 pierscionki, obrączka .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Nie wiem gdzie Ty maras2 piwo w Pobierowie widziałeś po 8 zika, w sklepach było nawet tansze niz u mnie -_-.Na początku sierpnia wróciłem i przez pare dni nazbierałem ponad 300 zika, dwa pierscionki, sygnet, 9 piw, 6 żetonów do salonu gier (wszystkie były obok siebie), 10 Pf z 1893 oraz 1 PF z 1940.Wszystko z plaży.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 WitamNo bylo piwko po 8zl - na glownej ulicy w jakiejs smażalni rybuf(chyba grunwaldzka?). Kuflowe ormalnie" po 6zl, no chyba ze tylko tam tyle kosztowalo - wiecej nie sprawdzalem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.