Skocz do zawartości

PETERSDORF

Gość R.M

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DO PANA
JARKA ANTOSIKA
SOBIESZ I OKOLICE
Panie redaktorze Piechowicami i nie tylko intreresuje się od kilku lat!
Posiadam mnóstwo materiałów wraz z profilami badań georadarowych tegoż miejsca .Górę Sobiesz eksplorowałem wiele razy,przeszedłem ją w szerz i w zdłuż. Natrafiłem na wiele dowodów na to,że kiedyś pełniła inną funkcję!
Gwarantuję ciekawe zdięcia i konkretne dowody na pewne sprawy. Liczę na szybki kontakt
R.M
Napisano
Czy to pan Podsibirski? :D
A jaki procent mozna dostac za pomoc w odkopaniu zlotego pociagu?
Napisano
R.M... Robert Makłowicz?!
Wiesz, jest taka opcja transmiji danych, szczególnie polecana w sprawach prywatnych, takich jak ta, nawet dość popularna, nazywająca się mail do redakcji, a nawet do samego naczelnego... Próbowałeś?
Napisano
Sprostowanie.
Nie. To nie pan Podsibirski!A co zaszkodził komus?
Jezeli macie zamiar wysyłac ironiczne komentarze i podpisywac sie grundman,to lepiej pobawcie sie klockami!
Przepraszam za złośliwość.
Napisano
Przeciez Ty tez podpisujesz sie inicjalami. Nie mozesz wiec miec pretensji do innych. Czy p. Podsibirski zaszkodzil komus? Sobie najbardziej bo slyszalem ze zamieszkuje w domu bez klamet, swojej rodzinie niszczac dochodowa firme. Zniszczyl tez reputacje Zelichowskiemu i Kolodce bo naciagnal ich na poszukiwania :D
Napisano
Myślę, że jesteśmy po jednej stronie barykady i każdy z nas chciałby, aby sprawa okolic Jeleniej Góry wreszcie została zakończona i nieważne czy znajdują się tam jakieś depozyty czy też nie.
Pewne zaś jest,że pod ziemią na Sobieszu i Grzybowcu (okolice Piechowic)znajduje się ogromna infrastruktura podziemna! Swiadczą o tym liczne studzienki wentylacyjne wystające ponad, oraz zbiorniki podziemne zalane wodą, w których za scian odchodzą metalowe rury w głąb wzniesienia!
Cięzko to wszystko odnaleźć i wypatrzyć,niektóre zostały odkryte dopiero kilka lat temu ?!
Chodząc po lesie można natknąć się na sterczące pręty zbrojeniowe a górna część wzniesienia to jedne wielkie rumowiska kamieni w mechaniczny sposób tam przetransportowany,zalegają pod ściółką leśną na głębokości ok.30cm?!To poprostu wybrany urobek z drążonych sztolni(kończyłem szkołę górniczą i pracowałem w zawodzie)Można także spotkać większe odłamki granitowe ze śladami wierceń!? Podsumowując to wszystko chciałbym nadmienić,że cała góra pomimo tylu lat po zakończeniu maskowania przez niemców,wygląda nienaturalnie i sztucznie.
Z wyrazami szacunku dla wszystkich sceptyków.
PAMIĘTAJCIE!PRAWDA JEST TYLKO JEDNA.
PS:Co do domu bez klamek, gdzie rzekomo zamknięty jest pan P.
-pamiętacie pana pułkownik Siorka?
Z niego też zrobiono psychicznego"(mimo jego zasług dla pewnych spraw)
A co do ministrów.
Żeby komuś zepsuć reputację,trzeba sobie na nią najpierw zapracować.
Pozdrowienia dla kopidołków z ambicjami.
Napisano
Dlaczego masz się nie odzywać grundman?!
Przeciez własnie po to ktoś stworzył tę strone w internecie!
bociana tez zapraszam do dyskusji.
Do usłyszenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie