Skocz do zawartości
  • 0

Plecak Śierścuich" - pomoc z paskiem

dunaj65

Pytanie

Napisano

Witam
Mam pytanie, do czego służył mały pasek na plecaku zapinany na tzw. „Knopik”, zaznaczony na foto. Możliwe, że jest to pasek od menażki, ale próbowałem zamontować i menażka jest bardzo nie stabilna. Raczej w warunkach bojowych szybko uległa zagubieniu.
Proszę o pomoc i pozdrawiam dunaj65

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam
Mam pytanie, do czego służył mały pasek na plecaku zapinany na tzw. „Knopik”, zaznaczony na foto. Możliwe, że jest to pasek od menażki, ale próbowałem zamontować i menażka jest bardzo nie stabilna. Raczej w warunkach bojowych szybko uległa zagubieniu.
Proszę o pomoc i pozdrawiam dunaj65

Napisano
Witam.W moim plecaku czegoś takiego nie ma.Może jest to -pasek-rączka- do wygodniejszego otwierania klapy.Nic na tym raczej powieść nie da rady.pozdro.
Napisano

Witam ponownie dzięki za id plecaka i szelek ale to nie wyjaśnia do czego jest ten pasek zaznaczony na foto i w jaki sposób była mocowana menażka bo ja nie mam tych szlufek ja w plecaku na foto. Proszę o trafną identyfikację i pozdrawiam.

Napisano
to nie jest tak że za 5 minut będzie odpowiedz , trochę cierpliwości , minimum . będzie akurat osoba która będzie chciała odpowiedzieć to odpowie , nic na siłę pozdrawiam
Napisano
menażkę nosiło się w kieszonce w środku!!!!

masz tornister m39 w wersji bez szelek. byuł przystosowany do dopinania a ramy, na górze masz dwa zaczepy. a ten pasek miał spinać i stabilizować dół tejże aramy.
Napisano

A od czego jest pojedyncza długa szlufka z boku plecaka. Jest tylko jedna na całym plecaku reszta jest chyba od troków do koca. A i czy istnieje możliwości zidentyfikowania po biciu na plecaku, w jakim mieście był produkowany?.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie