C.K. Dezerter Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam, przypomina trochę szachowy pion, ale to było chyba wkręcane na coś ( widoczny gwint w otworze) dł. ok. 40mm. Może któryś z kolegów trafil coś podobnego?
C.K. Dezerter Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam, przypomina trochę szachowy pion, ale to było chyba wkręcane na coś ( widoczny gwint w otworze) dł. ok. 40mm. Może któryś z kolegów trafil coś podobnego?
krzysiek1976 Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Ja kiedyś trafiłem coś bardzo podobnego, też miało otwór lecz niepamiętam czy był tam gwint.Mój fant był dużo większy-wysokość ok.10 cm i zidentyfikowaliśmy to wspólnie z kumplem jako -element balustrady.Ten Twój rzeczywiście wygląda jak pionek, ...może w tym otworze był magnes lub jakiś ołów, aby był ciężki na dole i się nie przewracał.Pozdrawiam!!!
C.K. Dezerter Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Dzięki krzysiek1976, wydaje mi się ze to ozdobny element od czegoś. Pozdrawiam.
karpik Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Może uchwyt" do otwierania szuflady czy innego mebelka?Pozdro.
Pytanie
C.K. Dezerter
Witam, przypomina trochę szachowy pion, ale to było chyba wkręcane na coś ( widoczny gwint w otworze) dł. ok. 40mm. Może któryś z kolegów trafil coś podobnego?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.