Szczur Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 eloChciałbym abyście zamieścili w tym temacie zdjęcia znalezionych przez siebie pocisków. Tylko nie z innych stron (bez łamania praw autorskich). Mogą być fotki w terenie (nie oczyszczone), w domu ;) (oczyszczone), wszystkie.thxPZDRW
Szczur Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 i oto chodzi ;), thx, są już tematy z hełmami, klamrami, pociskami:)PZDRW
R. Lewy" Lewszyk Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Albo forma ekshibicjonizmu, ale nie bardzo jest co pokazywać!!!
Szczur Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 co za ciecie hahaha :D, czemu tak nie napiszecie przy postach o klamrach albo hełmach? chociarz tez zbieram klamry i hełmy. fuck offpzdrw
wolff Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 a co powiecie na temat tego pocisku(deko).poz.wolff
Szczur Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 thx wolf, to ruski pocisk?Bocian- możesz usunąć te dwa posty: xxx" i R "Lewy Lewszyk" ;) bo sie syf zrobił.PZDRW
wolff Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 a co morzecie powiedzieć na temat tych dwóch maleństw.na zdięciu jest jeszcze kawałek osłony kmu od któregoś z pojazdów.poz wolff
R. Lewy" Lewszyk Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Do Szczura.Cieć to ty jesteś buraku, jakoś niewielu gości jest zainteresowanych tym gu..m które prezentujesz, w koncu przyjedzie patrol saperski i ci wymiecie kolekcję" a w prasie przeczytamy o kolejnym magazynie bandyckim", albo o małolacie któremu urwało łapki!!!! Poza tym, trochę kultury w wypowiedziach smrodzie.Robert Lewy" Lewszyk
Szczur Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 hehheh, ale sie popisałeś ciotunio :), po chuj ty jeszcze odpisujesz?PZDRW
R. Lewy" Lewszyk Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Hi, hi, hi, wyszła ci słoma z butów.Nie chce mi się z tobą gadać!!!Bocian, śpisz????Zablokuj gościa
Szczur Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 Bocian cytuje Cie: ;)[..]Dobrze mam propzycje do Szczura. Skasuje ten wątek a Ty rozpocznij nowy poprawny "ideologicznie."[..]Więc prosze o usunięcie w tym temacie postów R. Lewego, xx, i moje z besztaniem (i tego) ;)PZDRW
muslim Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Chłopaki wyluzujcie.R. Lewy" Lewszyk nie powinieneś negować czyichś zainteresowań ,to jego sprawa, nie podoba się to nie oglądaj, ale daj spokój.
miggi1 Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 do muslima witam mam pytanko co to jest za pocisk ten pierwszy z lewej na twojej fotce znalazłem taki w jednym bunkrze gdzie saperzy to wysadzają i nie wiem od czego on jest domyślam się że burzacy ( stosunek masy do wielkości i ilości środka wybuchowego) jeżeli mozesz odpowiedzz góry dzięki miggi1
muslim Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Nie wiem do końca. Landminer napisał mi że :Coś podobnego tylko chyba do LIG-a albo FK albo K-16 (jeden pierścień wiodący), ten najmniejszy ma urwany czepiec balistyczny - taki sam jak w tym obok.Może ci to coś pomoże.
Gość Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Lewy-no bez przesady-ja np.zbieram różne rzeczy-zarówno hełmy,broń,manierki jak i pociski(oczywiście bezpieczne)-i wcale nie uważam ich za badziewie a wprost przeciwnie-np.polski od 75tki wz.97 po wyczyszczeniu na błysk wygląda naprawdę extra na pólce :)))i nie nabijaj się tak bezczelnie z człowieka!!!Jeden lubi las a drugi córkę gajowego;)
miggi1 Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 welkie dzieki muslim jak dam rade to jutro zrobię fotki moich i porównasz pozdrawiam miggi1
wolff Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Ja akurat znam niejsce gdzie wariaci" wywalają puste skorupy.Te na zdięciach są puste.Powie mi ktoś od czego mogą być te skorupy?poz.Wolff
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.