ubenfurer Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 hej, w niedziele ruszamy ostro od rana nowymi sprzętami czesać stare dobre miejsce - oczywiście jak będziemy w stanie po sobotnim wieczornym spotkaniu z wami ;-) , przywożę browarek to spróbujecie naszego regionalnego trunku jest bajecznie smaczny ;-) , jak czas pozwoli to sie tam pokręcimy jeszcze po okolicy a w wieczór niedzielny ostre grilowanie :-) , poniedziałek planujemy wypad na pewne wzgórze o nazwie M...;-) i tu pozdrowienia dla znajomych z Przemyśla , wieczór znowu grilowanie :-) , terenu jest pełno więc będzie w czym przebierać , chyba że ty masz jakiś pomysł to połączymy siły na kolejne dni - oczywiście nie możemy się doczekać wypoczynku , a już nie wspomnę o strumyku płynącym w górach - jest niczym studnia na pustyni :-) ,Fiodor jak tam przygotowania ? pozdro
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 Cieszy mnie to bardzo -no nareszcie młodzierz ma jakiś program Bachusowy heheh :):) a ktoś już tu mnie wyzywał od pijaków hehehe:)-pozdro
acer Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Nie martw się, w razie czego wrzesień :)żartowałempozdroacer
ubenfurer Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 no to Fiodor samych szóstek życzę :)a pan acer ma może ochotę na długie spacery turystyczne w lipcu ? :-)
huk 100 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 O Foidora to jestem spoko kiedy nie zagadam na gg to ie przeszkadzać bo sie uczę " to mol książkowy :):)_pozdro
ubenfurer Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 hehe już wiem ;-) , czyta aby zapomnieć o czasie jaki dzieli nas od Bieszczad , pewnie doczekać się chłopaczyna nie może ;-) tak jak my wszyscy :-)
major_ Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Witam, jestem z okolic krosna czy znalazło by sie miejsce dla mnie na wypad w bieszczadY???pozdro!
michal7589 Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Och takim to dobrze : ) , myślę że zamieścicie jakąś sympatyczną galeryjkę po powrocie?!Major mój bo moje!!Pozdrawiam Michał
huk 100 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 napewno wrzucimy coś na odkrycia -jak będziemy szukać a nie bachusować heheheh w tamtym roku im sie powiodło a mnie nie heheheh
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 HEHEHEHEHE tobie to co dzień się powodzi a nam raz na rok:-), tamtegoroczna dobra sentencja mi na myśl przyszła - to nie huk szuka fantów tylko fanty same do huka przychodzą ":) oczywiście galeryjka mam nadzieję że będzie barwna i zamieścimy na forum
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 cholercia już mnie tak tam drze ,nie wytrzymałem :-)
huk 100 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 no i zdradziłeś miejscówkę heheheh-pozdro
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 uuppps faktycznie :-) , to może to zdjęcie odstraszy potencjalnych poszukiwaczy :-)
acer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 hehe, dobre.Plecaki, smętki, saperki + miejscówki = relax jak widać :)pzdr
michal7589 Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Widzę że wszystkim się udzieliło, brakuje jeszcze czułków czy co to on/ona/ono tam ma na głowie : ) Udanych wykopków i pogody Panowie i żebyście z tym bachusowaniem nie przesadzili...... aż ślinka mi leci jak pomyślę że wolne mam dopiero w sierpniu ; )
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 dzięki ,acer bardzo dobrze to ująłeś , nie znam nic przyjemniejszego i relaxującego , i jak wcześniej wspomniałem strumyczek w górach w spiekocie słońca to jak studnia na pustyni - miodzik
bagnetSS Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 ten z najwiekszym brzuszkiem to huk100 czyli pierwszy z lewej:)
huk 100 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 co po jednym-co po jednym !bagnetSS -ty sobie moją samarą gęby nie wycieraj heheheh:):)-pozdro
bagnetSS Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 hehe ale jeden punkt zdobylem co?pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.