huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Uben ,Fiodor na co sie nastawiacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 hej, w niedziele ruszamy ostro od rana nowymi sprzętami czesać stare dobre miejsce - oczywiście jak będziemy w stanie po sobotnim wieczornym spotkaniu z wami ;-) , przywożę browarek to spróbujecie naszego regionalnego trunku jest bajecznie smaczny ;-) , jak czas pozwoli to sie tam pokręcimy jeszcze po okolicy a w wieczór niedzielny ostre grilowanie :-) , poniedziałek planujemy wypad na pewne wzgórze o nazwie M...;-) i tu pozdrowienia dla znajomych z Przemyśla , wieczór znowu grilowanie :-) , terenu jest pełno więc będzie w czym przebierać , chyba że ty masz jakiś pomysł to połączymy siły na kolejne dni - oczywiście nie możemy się doczekać wypoczynku , a już nie wspomnę o strumyku płynącym w górach - jest niczym studnia na pustyni :-) ,Fiodor jak tam przygotowania ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Cieszy mnie to bardzo -no nareszcie młodzierz ma jakiś program Bachusowy heheh :):) a ktoś już tu mnie wyzywał od pijaków hehehe:)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Nie martw się, w razie czego wrzesień :)żartowałempozdroacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 no to Fiodor samych szóstek życzę :)a pan acer ma może ochotę na długie spacery turystyczne w lipcu ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 O Foidora to jestem spoko kiedy nie zagadam na gg to ie przeszkadzać bo sie uczę " to mol książkowy :):)_pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 hehe już wiem ;-) , czyta aby zapomnieć o czasie jaki dzieli nas od Bieszczad , pewnie doczekać się chłopaczyna nie może ;-) tak jak my wszyscy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major_ Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Witam, jestem z okolic krosna czy znalazło by sie miejsce dla mnie na wypad w bieszczadY???pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major_ Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Muj nr gg 7514244! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Och takim to dobrze : ) , myślę że zamieścicie jakąś sympatyczną galeryjkę po powrocie?!Major mój bo moje!!Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 napewno wrzucimy coś na odkrycia -jak będziemy szukać a nie bachusować heheheh w tamtym roku im sie powiodło a mnie nie heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 HEHEHEHEHE tobie to co dzień się powodzi a nam raz na rok:-), tamtegoroczna dobra sentencja mi na myśl przyszła - to nie huk szuka fantów tylko fanty same do huka przychodzą ":) oczywiście galeryjka mam nadzieję że będzie barwna i zamieścimy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 cholercia już mnie tak tam drze ,nie wytrzymałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 no i zdradziłeś miejscówkę heheheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 uuppps faktycznie :-) , to może to zdjęcie odstraszy potencjalnych poszukiwaczy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ?...!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 A gdzie czerwone torebki ? :))))));) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 lekko poniżej pasa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 hehe, dobre.Plecaki, smętki, saperki + miejscówki = relax jak widać :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Widzę że wszystkim się udzieliło, brakuje jeszcze czułków czy co to on/ona/ono tam ma na głowie : ) Udanych wykopków i pogody Panowie i żebyście z tym bachusowaniem nie przesadzili...... aż ślinka mi leci jak pomyślę że wolne mam dopiero w sierpniu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 dzięki ,acer bardzo dobrze to ująłeś , nie znam nic przyjemniejszego i relaxującego , i jak wcześniej wspomniałem strumyczek w górach w spiekocie słońca to jak studnia na pustyni - miodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 hehehe a to rekrutujesz do CBŚ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ten z najwiekszym brzuszkiem to huk100 czyli pierwszy z lewej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 co po jednym-co po jednym !bagnetSS -ty sobie moją samarą gęby nie wycieraj heheheh:):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 hehe ale jeden punkt zdobylem co?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.