rudolf Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Dzisiaj godzina w lesie i wtszedl taki pierscien.Może ktos zna sie na biżuterii i powie mi czy to damskie czy moze meski sygnet?ale z takimi oczkami?
rudolf Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 na moje oko te kamyki to jakies szkiełka.pozdr.
rudolf Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 lkucira nie pytałem kto zgubił!moze ty z PINKIM dawałeś w lesie czadu az mu spadł.
rudolf Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Dzisiaj godzina w lesie i wtszedl taki pierscien.Może ktos zna sie na biżuterii i powie mi czy to damskie czy moze meski sygnet?ale z takimi oczkami?
rudolf Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Na damski nie wygląda...Jak widać paluchy mam grubaśne.
karpik Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 Wygląda współcześnie.Chyba mężczyzna by takiego nie założył;)?Pewnie na jakieś grube... kobietę.To rubinek czy sztuczne?
Pytanie
rudolf
Dzisiaj godzina w lesie i wtszedl taki pierscien.Może ktos zna sie na biżuterii i powie mi czy to damskie czy moze meski sygnet?ale z takimi oczkami?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.