Merdoc Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 drogi kolego karpik kazdy moze sie pomylić z polaka nigdy nie byłem dobry pytanie brzmi tak czy ktoś wie od czego jest to pierwsze koło kolczate napewno od jakiegos pancerniaka ale od jakiego a druga fota jest to felga i czy tez wiecie od czego, jakiego pojazdu
karpik Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 .,?Niestety nie pomogę Ci w dalszej id. Wrzuciłem tylko fotkę, bo mi się skojarzyło.Miałeś podać wymiary.
Merdoc Napisano 31 Maj 2007 Autor Napisano 31 Maj 2007 witam nie wiecie od czego moga one byc moze musze jakies dokładniejsze na miary dac srednice czy cos takiego
jagerwolf Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Nr2 z całą pewnością jest kołem od ciągnika gąsienicowego Steyr Typ470 1,5Litre RSO.(foto do zewn.)Nr1 szkoda, że foto od wewnętrznej, wygląd przetłoczenia i rozstaw śrub wskazuje na przednie ciągnika Demag D7 lub transportera opartego o jego konstrukcję Sd.Kfz.250. Felgi tych kół nie były montowane tylko w nich.
Pytanie
Merdoc
1
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.