Skocz do zawartości
  • 0

Część jakiegoś KM ????

Kamel

Pytanie

Napisano

Witam znalazłem część jakiegoś karabinu lub działka ,niestety mam problem z identyfikacją.Pomóżcie.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeszcze jedno, na pierwszym zdjęciu widoczne jest gniazdo "łuski z nieudrożnionym otworem na iglicę!!!
Napisano
Dzięki pomocy 1000Watt niewiadoma powoli przestaje być zagadką ,wg 1000Watt może to być część maszyny rusznikarskiej służącej do powtórnej elaboracji łusek.Myślę że kolega ma rację .
JEŚLI MACIE JAKIEŚ ZDJĘCIA LUB LINKI NA STRONY GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ TAKIE URZĄDZENIA TO DAJCIE ZNAĆ.
Napisano
A nie jest to obudowa solidnego zamka do drzwi? Zwłaszcza że nie jest to element metalowy lecz poza małym, zardzewiałym fragmentem, kolor jest to ewidentny. A klameczka pachnie Żukiem albo nawet rzydziestką".
Napisano

Witam znalazłem część jakiegoś karabinu lub działka ,niestety mam problem z identyfikacją.Pomóżcie.

Napisano
butchcassiddy a widziałeś kiedyś solidny zamek do drzwi z mosiądzu?Jeśli tak to wrzuć foto ( pomijając wsuwkę zamkową ).Klamka od żuka lub trzydziestki" a słyszałeś o adaptacji cywilnych pojazdow do celów wojskowych?,zwłaszcza w koncowej fazie wojny ,kiedy to potrzebne było wszystko co miało koła i silnik.

PS.Wydaje mi się ,że dział identyfikacja służy do wzajemnego pomagania sobie w identyfikacji a nie bicia licznika postów i prześmiewania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie