Kamel Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 Witam znalazłem część jakiegoś karabinu lub działka ,niestety mam problem z identyfikacją.Pomóżcie.
Kamel Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Jeszcze jedno, na pierwszym zdjęciu widoczne jest gniazdo "łuski z nieudrożnionym otworem na iglicę!!!
Kamel Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Dzięki pomocy 1000Watt niewiadoma powoli przestaje być zagadką ,wg 1000Watt może to być część maszyny rusznikarskiej służącej do powtórnej elaboracji łusek.Myślę że kolega ma rację . JEŚLI MACIE JAKIEŚ ZDJĘCIA LUB LINKI NA STRONY GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ TAKIE URZĄDZENIA TO DAJCIE ZNAĆ.
huk 100 Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Klamka z wejściem na kluczyk ? to ma być od Kaemu ??? to jakieś zamknięcie od auta ale nie koniecznie -pozdro
butchcassiddy Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 A nie jest to obudowa solidnego zamka do drzwi? Zwłaszcza że nie jest to element metalowy lecz poza małym, zardzewiałym fragmentem, kolor jest to ewidentny. A klameczka pachnie Żukiem albo nawet rzydziestką".
Kamel Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 Witam znalazłem część jakiegoś karabinu lub działka ,niestety mam problem z identyfikacją.Pomóżcie.
1000WATT Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 butchcassiddy a widziałeś kiedyś solidny zamek do drzwi z mosiądzu?Jeśli tak to wrzuć foto ( pomijając wsuwkę zamkową ).Klamka od żuka lub trzydziestki" a słyszałeś o adaptacji cywilnych pojazdow do celów wojskowych?,zwłaszcza w koncowej fazie wojny ,kiedy to potrzebne było wszystko co miało koła i silnik.PS.Wydaje mi się ,że dział identyfikacja służy do wzajemnego pomagania sobie w identyfikacji a nie bicia licznika postów i prześmiewania.
Pytanie
Kamel
Witam znalazłem część jakiegoś karabinu lub działka ,niestety mam problem z identyfikacją.Pomóżcie.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.