Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 czy opłaci się kupić wykrywacz metali firmy Armad, INSPEKTOR za 400z
watorresbo Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 miałem Explorera firmy armand i szczeże powiedziawszy w życiu już bym go niewzioł do ręki nadawał się tylko na plaże , a ile się okopałem........ :(pozdro wr
bartekl23 Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Nie przejmuj się. Pozbieraj jeszcze trochę i kup sobie trochę lepszy wykrywacz. Patrz też na Allegro. Wytrwałość i cierpliwość procentują.
Gość Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 ... zależy kto i gdzie szuka... sprzęt oprócz szcześcia i wiedzy...no tak ,wiem..., moralizuję. Kupiłem ostatnio sobię Rutusa z wyświetlaczem... Dopiero się go uczę, ale fajny jest. Czuły. Zwłaszcza na drobiazgi... Zbyt niecierpliwym nie polecam tego sprzętu , bo trzeba mieć sitko by znaleść to ...co trąbi.
Nanook1978 Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 WitamNa początek poleciłbym ci Tracker IV. Wykrywka prosta w obsłudze, lekka, a nie ma znim problemu żeby wyciągnąć monetki wielkości boratynki. Słabo czuje się w grubozoranej glebie, ale na w miarę gładkich polach spokojnie dasz sobie radę. Proponuję model używany powyżej roku. Podobno te nowe składane są gdzieś w azji i mają rozszczelnione cewki, przez co wciąż pikają. Te starsze nie mają czegoś takiego. Ale można trafić modele i nowe które pracują dobrze, tylko sprawdź w sklapie. Myślę że jak na początek to będziesz z niego bardzo zadowolony.Pozdrawiam.
Raned Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 A może tomi1 potrzebuje wykrywacz na militaria i wtedy Tracker IV jest mało przydatny? Każda firma z I ligi ma w swojej ofercie wykrywacze z dolnej półki porównywalne lub lepsze od w/w, za podobne lub tylko nieco większe pieniądze. Nie widzę najmniejszego powodu aby przedkładać ten model ponad inne i mógłbym podać wiele przykładów wykrywaczy lepszych, a przede wszystkim solidniej wykonanych.
Pietrucha Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 A czy wykrywacz smękowskiego dobry będzie na początek?Ile on kosztuje mniej więcej?
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 No właśnie, czy mogliby się wypowiedzieć użytkownicy HS-3 lub wskazać jakieś przydatne linki o Smętku? Czy dla początkujących może on być wygodny w obsłudze? Bo zasięg ma na pewno niezły...
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Albo może inne alternatywy - co poza Smętkiem w okolicy 1000 zł? Bo jak przejrzałem forum, to już sporo o Smętku napisano - kwestia odnalezienia. Na pewno Bounty Hunter - idealne na monetki, ale coś optymalnego na militaria w tej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.