Klaus BOLS Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 za całe 10 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Daro76 Oficjalne i serdeczne gratulacje trafiłeś w samą 10 i to wszystkimi z tych kulek.Miłych i obfitych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Wielkie dzięki. I też żecze wszystkim fajnych trafień. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk E28 Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Pierwszy mój fant ze złomu także radość ogromna.Spora ilość oryginalnej farby.Za 8zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 A tu drobna niespodzianka tyko nie wiem który roczek )))) (pas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 dziwne to forum,jak juz usuwacie moje znaleziska to powinno byc chociaz widac ze cos sie zmienilo ,a tu normalnie magia,post jakby bez moich wpisow dziwne:-(acha(bo bym zapomnial) i pozdrawiam moderatorow i wszyskich forumowiczow:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Czym się dziwisz bagnet $$))) jest znalezisko JEST!! A czy to na złomie czy na jakimś wysypisku, którym normalny człek nie zagląda, „bo i po co” a ja z życzliwości utrzymuje rzycie tego wątku))))))) możliwe ze ktoś to rozpozna czy to cywilny lub wojskowy????Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Hej to jeszcze nie przysypanego złomu przez śnieg .(Firma) ciężko odczytać, tyle zdołałem rozszyfrować „Endsa” chyba??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Wiertarka))) przy braku prądu uruchamiam maszynę i huzia a ze zejdzie 2 g wiercić to mały pikuś :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 A tu mam klucz Francuz możliwe ze to od Tygryska z Francji ))))))))) Żartuje Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 a to z tego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 wysyp na maszynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 SMYQ, zbierasz maszyny do szycia?? Po pół roku zbankrutujesz.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Co do manierek z lat 50 to w MON'ie z powodzeniem funkcjonują;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ups;) fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMYQ Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Nie ja lecz wujek je zbiera.Jak dotąd ma koło 50 spokojnie i nie bankrutuje.To zależy jaka okolica i jakie układy na złomach.Niekiedy kasa niekiedy darmo a też bywa że kilo za kilo i wszyscy zadowoleni ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 Dzisiaj tylko wz.31 w japońskim malowaniu heheheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.