Rumburak Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 Hejka! Od dawna poszukuję tej książki i nie zdobyłem jej nadal. Ktoś może wie gdzie ją można nabyć? Wiem, że to nie miejsce na ogłoszenia, ale może ktoś jej nie chce, bo mu na półce zalega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisFly Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Jesteś pewny, że tak brzmi tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 W tytule jest pluton pancerny" autorstwa Pani o szwedzko brzmiącym nazwisku (po wojnie osiadła w Szwecji, bodajże). Bardzo ciekawie opisana historia walk plutonu w powstaniu, historia panter itd. Niestety w tej chwili jestem daleko od tej ksiązki i nie mogę podać dokładnie nazwiska autorki oraz samego tytułu, jeśli to wazne to po niedzieli mogę go wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Jest na stronie Szanownego Whatfora. Poszukaj w Bibliografii.Pzdr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Sorki nie zpodałem linka.http://www.whatfor.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.