Skocz do zawartości

Cortez

pavelock

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś z szanownych kolegów posiada wykrywacz Tesoro Cortez? Jeżeli tak , prosiłbym o dane : jak się sprawdza , wady , zalety itd . Nadmieniam , że mam w tej chwili Cibolę i X terre50 , ale chciałbym coś mocniejszego i skłaniałbym się do Tesoro . Z góry dziękuje za wszelkie informacje .
Napisano
W jakim sensie mocniejszego"? Czy chodzi tylko o centymetry? Jeśli o centymetry, to pewnie Cortez od Ciboli lepszy nie będzie, mimo większej ceny. Może zatem Tejon doposażony w dodatkową, większą sondę? To jest ajmocniejsza" kombinacja w całej gamie Tesoro.

Zastanawiam się też, po co używasz równolegle Cibolę i X-Terrę 50? Obie maszyny zdają się być predestynowane do tych samych zastosowań. Pewnie nie tylko ja, ale i kilka innych osób, chętnie poznałoby Twoją opinię porównawczą na temat obu tych maszyn (zakładając, że poznałeś je w jednakowym stopniu).

M.
Napisano
Nie chciałbym porównywać obu wykrywaczy , żeby nikogo nie urazić . Z cibolą chodzę częściej - jest lekka , niezłe osiągi -porównywalne z minelabem . Minelaba biorę tam gdzie jest teren zaśmiecony - tam sprawdza się znakomicie .
Chciałem coś mocniejszego - no brakuje mi w ciboli wyświetlacza i funkcji pokazywania głębokości . Na razie tylko się orientuję , czy warto zainwestować w nowy sprzęt .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie