butchcassiddy Napisano 18 Maj 2007 Autor Napisano 18 Maj 2007 Czy ktoś wie może od czego są te skórzane simmeringi? Podaję wymiary: 48,5mm x 30,0mm x 9,5mm.
butchcassiddy Napisano 18 Maj 2007 Autor Napisano 18 Maj 2007 Wymiar wewnętrzny (30mm) należy traktować orientacyjnie. Skóra mogła się z upływem czasu odkształcić. Nie dostrzegłem żadnych symboli ani liter na metalowych częściach. Może ktoś będzie wiedział coś.
butchcassiddy Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Naprawdę nikt nic nie kojarzy? Ruskie, niemieckie, z Marsa?
Marcin z Lasu Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Podobno w Junakach były skórzane simmeringi... - niestety wymiarów nie znam.
huk 100 Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 butchcassiddy Nie grzej się bo trudno będzie komuś powiedzieć od jakiego to sprzętu pochodzi –podobne simeringi były stosowane na początki lat XX i XXX –myślę że później również- w silnikach spalinowych –ja się spotkałem z podobnymi w silnikach motocyklowych BMW i w dyfrach od nich – a więc marsa możemy wykluczyć !
butchcassiddy Napisano 30 Maj 2007 Autor Napisano 30 Maj 2007 Trochę szkoda...fanty z Marsa to byłoby coś!! A tak na poważnie to dziekuję koledze Huczącemu za informacje. Myślę, że można na tym zakończyć i zrobić miejsce innym. Pozdrawiam. Darz Bór!!!!
Pytanie
butchcassiddy
Czy ktoś wie może od czego są te skórzane simmeringi? Podaję wymiary: 48,5mm x 30,0mm x 9,5mm.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.