Kitty Webster Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Witam. Jakis czas temu udalo mi sie zakupic oryginalny niemiecki naramiennik (co do oryginalnosci nie mam watpliwosci),ale wracajac do tematu prosze o identyfikacje stopnia. Za wszelkie info z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam
Kitty Webster Napisano 17 Maj 2007 Autor Napisano 17 Maj 2007 Mi sie jednak zdaje (dzieki opisom z tej stronki, ktora podales za co bardzo Ci dziekuje) ze jest to Hauptmann, gdyz Pagon posiada jedną gwiazdkę i druty mocujące drugą"
Kitty Webster Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Witam. Jakis czas temu udalo mi sie zakupic oryginalny niemiecki naramiennik (co do oryginalnosci nie mam watpliwosci),ale wracajac do tematu prosze o identyfikacje stopnia. Za wszelkie info z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam
Kitty Webster Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Lepszych zdjec nies tety nie posiadam (zdjecia z aukcji). Sprzedawca tak opisywal pagon:Przedmiotem licytacji jest niemiecki pagon z II wojny światowej. Pagon posiada jedną gwiazdkę i druty mocujące drugą. Jedynym mankamętem są rdzawe plamki. Jak na 60 lat jest w stanie dobrym (...)"opis ma istotne znaczenie w identyfikacji
Pytanie
Kitty Webster
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.