krasnal Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 http://www.kabarety.tworzymyhistorie.pl/079_kabaret_moralnego_niepokoju_wizyta_ksiedza.phpNajlepszy kabaret jaki ogladalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Zobacz skecz Biblioteka" też jest genialny:DPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 No ogladalem juz, tez mi sie podoba, czasami robia nudne te kabarety ale jak juz cos im wyjdzie to az chce sie ogladac;)Pozdrawiam krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Uwielbiam polskie kabarety!! KMN i AMM rulez:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 No zgadzam sie w 100% chociaz nie wiem jak Wy ale mi sie zdaje ze amm cos sie popsulo ostatnio, czy tylko mi sie tak zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.