huk 100 Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 nakładka do klamry sympatyków NSDAP prezent od znajomego a nieśmiertelnik CK. dla porównania -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 zastanawiałem sie z zrobić z tymi banknotami i wymyśliłem coś takiego :):) miałem fotki -prusaków to prusaków - wymyśliłem coś takiego na antyramach :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 a jak trafie fotki żołnierzy CK to wymienię :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 kurde tylko nie mam już gdzie tego powiesić :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 a tą klamerkę dostałem dzisiaj od znajomej :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 niby nic wielkiego -ale klamerka nie widziała ziemi - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Super stan tej kalmerki. Huku, jeśli mógłbyś podpowiedzieć lub pokazać, jaki masz patent na wieszanie tych bagnetów dwa posty niżej, bo ja od dawna chciałbym i moje jakoś tak wyeksponować, ale nie chcę ani ściany pokiereszować, ani bagnetów specjalnie poobwiązywać. Czy trzymasz je powieszone w jakiejś gablotce? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 masz tu link -ale uwierz mi jeżeli chodzi o bagnety tu na forum to ja jestem pikuś :):)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=640479#700481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 dostałem od znajomego ze Słowacji - tyle zostało z płaszcza zrolowanego na dnie okopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 korzystając ostatnio z okazji wolnego czasu razem z kolegą popracowaliśmy na bagnetem który znajduje sie wyżej w tym wątku -pamiętacie ten bagnet zerżnięty na szlifierce ? postanowiłem go przepolerować - bo nic innego do głowy mi nie przyszło -nic sie już chyba nie da więcej zrobić :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 sorki nie dałem fotki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 poszukam jeszcze dobrej oksydy i już -musi tak zostać -pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2009 szczerze mówiąc na początku spisałem go na straty myślałem że może tylko okładki zdejmę a i one pęknięte - ale kolega Dario pomógł - sam jestem zaskoczony :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 6 Sierpień 2009 Share Napisano 6 Sierpień 2009 na pewno jest o wiele lepiej niż było ;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2009 ok.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 uważam Huku ze powinieneś miec oficjalnie zablowoaną możliwość wklejania zdjęć............ koszty leczenia po obejrzeniu zdjec wyslę ci pocztą :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 okejos ale co ja mam zrobić :):) jak znowu mi wczoraj huki przydźwigali trochę makulatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 z tyłu reklama Szweja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 ale najlepsze są pieczątki -tamtejszego wariat...... sorki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 czy ta miejscowość istnieje jeszcze - może ktoś sie odezwie z tamtej miejscowości -chętnie ją przekaże w dobre ręce :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 GOŚCIEJEWO OBORNIKI WĄGROWIEC CHODZIEŻ RRR (468777931) - Aukcje ...Państwowy Zakład Leczniczy dla Nerwowo Wyczerpanych w Gościejewie. Koszt wysyłki - 5,50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 wpisuje -ale nic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 zakończone alegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.