muslim Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Ja kją zabezpieczyć przed molami i innym robactwem żeby jej już nic nie ruszyło i zlikwidować ewentualnie te szkodniki które mogą gdzieś się tam czaić?prosze o porady bo takie fanty trzeba ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam.Rozumiem, ze juz tam mole nie mieszkaja? jezeli tak, to trzeba spryskac preparatem na mole. ja ostatnio mialem podobny problem - zwiozlem powojenny sukienny plaszcz ze strychu. Jak sie okazalo mieszkala tam liczebna rodzinka moli, ktora szybko sie pomnozyla. Garaz byl pelen moli... Wypsikalem i na drugi dzien juz zadnego nie bylo :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Wypsikać wypskikałem, ciekaw jestem tylko jak zabezpieczy by na przyszłości jakieś robactwo tego nie ruszyło bo aerozol prędzej czy później wywietrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Witam!Ja myślę, że u mnie czapeczka byłaby bezpieczna. heheA tak na poważnie, możesz ją co jakiś czas aerozolem psiknąć. O ile pamiętam, ten którego używałem trzymał ok.3 mies. Osobiście pod czapkami mam położone zawieszki antymol RAID. Polecam zapach lawendy.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 dziś na targu kupiłem od staruszki bagno ;] trzeba zmieniać raz na rok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Bagno jest pod ścisłą ochroną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.