SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Witam oto mojea kolekcja łusek ,łuski są puste wiekszość z wykopów i po wyczyszczeniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 zd1 wszystkich łusek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 zd2 LEBELE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 ZD Mauzerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 zd Mannlicher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 I taka tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 I taka tam łuska od dzałka przeciw lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Słabe zdjecie ale te łuski pochodzą spod KOCKA wyczyszczone i puste . POZDRO >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SPIDER>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 fajne te luski Szukasz może ood studziankamii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 NIE tam mam troche daleko bo to jest od moiej strony za wisłą a ja jestem z woj Lubelskiego . Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Calkiem fajniutkie te luseczki.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam, a czym czyscisz i jak polerujesz łuski? Bo prawde mowiac mam maly zbiorek, ale mocze je tylko w sodzie albo innych Cilitach :/A ponizej mala porcja moich wykopkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 A tu dosc rzadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 I moj maly rarytasik - z przedwojenną nazwą mojego miasta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Yedyny ja osobiśćie czyszcze łuski w kwasku cytrynowym + woda i tak leżą noc jak są bordzo zieleniałe to dłużej a potem drucak od garków taki aluminiowy i czyszcze pod wodą bieżąca i ladnie śie czyszczą ,a ja niepoleróje tych łusek. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 łuski łuski około 260 sztuk polskich łusek mausera w jednym dołku... jakis rkm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 spider, zamiesc dokladne fotki pocisku od tej armaty przeciwlotniczej wz. 1939 kal. 37 mm, on jest odłamkowo -smugowy czy przeciwpancerny ?? ja mam samą łuske pozdro QB@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 A to moj arytas" Znaleziona pod Wroclawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 Ok ale przy okazij bo mam dwa pociski od 37 prze p i ten w łusce to treningowy .POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 zd. POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Oto dwa pociski puste i przewiercone 37 mm GÓRA TRENINGOWY I DÓŁ PRZECIW PANCERNY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 cd 2 Tyły tych pocisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.