Skocz do zawartości

PUCHY Pg gaz

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 months later...
  • Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ja mam pytanie do SPIDERA czy midas ma wejście na słuchawki (wiem że to pytanie nie na temat odkryć ale mam zamiar kupić wykrywacz tej firmy tylko waham się między midasem a traperem które różnią się tylko tym że midas odrzuca śmieci typu gwoździe itp a traper nie.Prosiłbym o odpowiedz i czy znalazłeś tym wykrywaczem dużo fantów i czy byś go polecał ) pozdro Hans-Kloss

• 5 weeks later...

Witam dziś kupiłem swoją pierwszą puchę i od razu mam parę pytań. Na dole mam napis Fr. Schledrer domyślam się że to imię żołnierza, natomiast obok widnieje numer częściowo zniszczony przez korozję 25 jakby 44 i 0 z numeracją magazynową do tych czas spotkałem się na boku puszki natomiast tu jest na dole, kolejną rzeczą, która mnie dziwi jest coś na wzór kamuflażu, ale to chyba dzieło powojennych speców, takie czarne kreski co dziwne są one pod korozją i teraz nie wiem czy to oryginał czy czyjeś ukryte talenty. Ani jednej dziury, w środku jakiś drucik, wkład aluminiowy podwójny, powierzchniowa korozja i jakieś 40 % procent oryginalnej farby opłacało się za to dac 25 zł. ????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie