bartekl23 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 ostatni zdobyty :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 buhahahahaha !!! ;))))))))))))))))))))) bartek123 - przecież to jest salamandra mojej roboty ;))))))))))) albo mnie pogieło .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 No przecież nie napisał ze go wykopał, tylko że zdobył. A w jaki sposób to już mało ważne ;)).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Bolek, tak właśnie. Napisałem, że ją zdobyłem. Nie miałęm wcale kłamać, że orginał, ale jak się nikt nie pyta :-))))))))))))))). chwyt z mango :-) Jak by się ktoś pytał to bym powiedział, że to Twoja robota. Naprawdę fajna robotaPzdr.bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Mój wykopek M42 z grudnia 2003 , teraz oczyszczam go i potem szpachla i malowanie.Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 i jeszcze wnętrze, tylko mam problem - tak jak z zewnątrz jest sama rdza to wewn. są plamy orginalnej farby i podpis ostatniego właściciela zrobiony białą farbą. Chciałbym zachować ten napis i org. farbe, jak to oczyścić , elektroliza ze wzgl. na farbę odpada - więc jak?PozdrawiamNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARPET Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 znalazłem go jak detem zasypywali staw jakieś 7lat temu,chyba jakiś strażacki, jest on z laminatu, śruby drewniane do mocowania środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARPET Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARPET Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 ozywie temat, sam wykopki helmow, ktore na wykopki wcale nie wygladajazdjecia jak zwykle nedza, b orobione telefonem ;/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 kalka partyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 i nastepny, single decal ;))) m42 z bagienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 i podpis wlasciciela, co ciekawe, polskeigo pochodzeniapana gren. schinkowskiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Witaj Frozz,chyba sobie jaj robisz?! Te hełmiki pochodzą z wykopu, aż mi się wierzyć nie chce. W jakiej glebie leżał ten pierwszy? Z bagienka, to jeszcze rozumiem. Nigdy nie widziałem jeszcze tak dobrego wykopu. (pierwsze dwa zdania traktuj z przymróżeniem oka :)) Wykopałeś je teraz?PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 nie wykopalem zadnego z nich, nabylem droga wymianypierwszy helm pochodzi o dziwo z pola ornego, drugi to bagno, stad ma tez dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 ok, dzięki, ale wydaje mi się, że ten pierszy jeśli już był wykopany, to co najmniej kilkanaście lat temu, co?!PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 nie mam pojecia, moze i tak, bo stan jest niebywale dobrya mzoe po prostu pochodzi z piasku?on jak go dostalem nie wygladal za dobrze, musialem sie ostro napracowac zeby oczyscic go z rdzy, farba byla cala poprzebarwiana przez rdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Tego wykopalem 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 i srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 i prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.