-forester- Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 polowa m35. 90% foraby i piękne bicia... to moj nowy nabytek... nietstey nie posiada i najwyraźniej nie posiadał nigdy kalkomanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-forester- Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 polowa m40 !!! posiada kalkomanię ale jej resztki... stan troszkę gorszy niż tej 35 powyżej ale też niezłą sztuka. tymi zdięciami ilustruję koedze wyżej jego znalezisko (m35 z wytłoczonym paskiem od nitów).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Piechoty polskiej wz.31. Na nicie K". Sporo farby. Ładne pękni ęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Kolejna 31-ka. Tym razem od chłopa. Mocno potargana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 No wlasnie jakos zawsze wz31 sa popekane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 kolejna polska 31-ka. Tym razem stanm bardzo dobry. Bez dziur...bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 A. To ostatnie zdjęcie jeast na aukcję, więc potraktujcie, że tych napisów nie ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWaldek Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Przygotowany do szpachlowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWaldek Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Drugie zdjęcie , w tle współczesny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bartku jeden z twoich, to widzę, że przerobiony na garnek - dospawane płaskie dno ;-)).Pierwszy raz coś taskiego widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Też mi się podoba. Mimo wszystko to polski wz.31, a do tego wzoru mam słabość. Wcześniejszy właściciel zespawał górę ,aby garnek się nie ruszał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 brat mojego dziadka ma hełm niemiecki. w 3 go rozciągali i walili młotem aby był płaski na spodzie (górze). obecnie słuzy jako miska do psa i przykładowo oddał 2 hełmy w stanie idealnym (z podpinka fasunkiem tarczkami i farbą) 3 bagmnety takze w stanie idealnym. całość oddał za 50 złotych ale ten pogięty gar praktycznie bezwartościowy to powiedział ze nie odda za zadne skarby... do dzisiaj tego przeboles nie umiem i za kazdym razem co sobie o tym wspomne to mnie od razu brzuch zczyna boleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 Ostatnio wykopalem 2 helmy na stanowiskach 15 SS Lettland ale sa w takim stanie ze szkoda gadac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 DUZY ja ciebie gdzieś widziałem ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Witam -- to jeden z ciekawszych po przejściach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 to ten sam --foto2Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Oto moje dzieło po renowacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 oto zdjęcie odzinne"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyński1 Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Z prawej strony wlot, z lewej wylot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mab1978 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 A może zrobimy zawody na największe sito?;)Ja wystawiam swojego zawodnika pozyskanego w zeszłym roku w okolicy Studzianek.Pozdrawiam, mab1978. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mab1978 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mab1978 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 :))Ale sama blacha jest bardzo zdrowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.