Witam. Jestem posiadaczem bagnetu Perkun, z tym że nie wiem naprawdę o nim nic. Z tego co wyszperałem w internecie i na forum, to jest to wz.29. Ma niestety bardzo mało bić - Orzełek W.P., z drugiej strony PERKUN i w kółku M nad 2. Podejrzewam że na jelcu bicia mogły zostać starte papierem ściernym, a całe ostrze też nie jest w idealnym stanie. Pochwa ma jeszcze trochę oryginalnej farby. Wszystko widać na zdjęciach, mam nadzieję że pomożecie mi go zidentyfikować - z jakiej fabryki, i ile może orientacyjnie być wart? Pozdrawiam, witpok.
Pytanie
witpok
Witam.
Jestem posiadaczem bagnetu Perkun, z tym że nie wiem naprawdę o nim nic. Z tego co wyszperałem w internecie i na forum, to jest to wz.29. Ma niestety bardzo mało bić - Orzełek W.P., z drugiej strony PERKUN i w kółku M nad 2. Podejrzewam że na jelcu bicia mogły zostać starte papierem ściernym, a całe ostrze też nie jest w idealnym stanie. Pochwa ma jeszcze trochę oryginalnej farby. Wszystko widać na zdjęciach, mam nadzieję że pomożecie mi go zidentyfikować - z jakiej fabryki, i ile może orientacyjnie być wart?
Pozdrawiam, witpok.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.