Skocz do zawartości

Co kupić ??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam dylemat niedługo dostane 200 zł bo sprzedaje MD syf na Łuski pod trawą i większe przedmioty z 20 cm pod glebą ,do 200 zł mogę dozbierać najwyżej 100 zł czyli mam 300 co polecacie mi za to kupić więcej kasy nie uzbieram ponieważ jestem w bractwie rycerskim i muszę dozbierać na struj więc 300 zł wchodzi w grę zastanawiam sie nad Jablem przeczytałem dużo na jego temat jaki byście zestaw z allegro polecili takiego jabla.Lub może jakiś inny składak za 300 zł jestem nastawiony na militarkę no i jakom cewkę bo wezmę 2 jak coś na teren usiany odłamkami

Może z panów ma jakiś sprzęt na sprzedasz ??
Napisano
Robisz błędy ortograficzne i w ogóle nie używasz znaków przestankowych (kropek, przecinków). Nikomu się nie chce takiego niestarannego tekstu deszyfrować, więc nie dziw się, że wszyscy Cię olali :)))
Napisano
Witam!
To nie jest tak że nikt ci nie chce pomóc tylko tak że nikt nie wie jak ci pomóc. W tej cenie jedyna rzeczą która jest dostępna to Jabel ewentualnie dobra wróżka (choć nie wiem czy by więcej nie skasowała). Używam czasami Jabla i wykrywa on wszystko co ma metal i szukanie tym wykrywaczem jest bardzo trudne i nie należy do większej przyjemności. Jest w sumie na duże rzeczy zalegające w dołkach (skrzynki, hełmy, itp.). Przyznać jednak trzeba że ma dość duży zasięg .
Napisano
Jakiego miałeś MD? Ja go tez właśnie sprzedałem, choć znalazłem im menazkę niemiecką, manierkę rosyjską, ale łusek od pepeszy pod dywanem na wykrywał ;-)
Napisano
JA miałem MD-1005 hehehe dobry sprzęt na szukanie łusek pod liścmi i dużych obiektów na niewielkich głębokościach moim zdaniem to sprzęt dla dzieci albo dla staruszków co dużo kopać nie mogą ,ale cóż miałem go sprzedałem z zyskiem ale to lipa była a co znalazłem ;
-Łuski
-granat jajko(20 cm !!)
-zamek od mauzera (30 cm ale dlatego że pod spodem durza blacha była )
-lotka od pocisku 80 mm (20 cm)
Napisano
Falkenburg:

Jezeli masz czas na bieganie z wykrywką, proponuję abys kupił droższy wykrywacz NA RATY. Jesli raty nie przekroczą 100zł/miesiąc to Ci gwarantuję, że uzbierasz na to z samego wykrywania - a konkretnie z samego zlomu (nie licząc już innych znalezisk, ktore chcialbys sobie zostawic). Zwykle poszukiwacze nie zbierają zlomu, bo to ciezkie i niewygodne, ale jesli jestes w takiej desperecji to powinienes go zbierac!

Pozdrawiam,
Mat
Napisano
Kupiłem używanego Rutus Firsta , nie mogę brać na raty
ponieważ moi rodzice nie pracują sam internet mam dlatego że brat robi za granicom i podłączył sobie a mamy wspólny pokój.
Ogulnie jest niezbyt wesoło z kasom ale mam nadzieję że z rutusem złomu nazbieram i kupie se nowy sprzęt .
Jak skończy się rok szklony biorę wózek i idę na złom na starom kopalnie odkrywkową gliny mam dość blisko do tej kopalni :)
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie