Skocz do zawartości

To moje z urlopu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Karpik:)
To się musimy kiedyś umówić, to zobaczysz,jak chodzą C,S-y:) A tak na poważnie to nie tylko sprzęt ,to miejscówki,i troszkę ja:)
Ale spędziłem dość dużo czasu,aby sie coś dowiedzieć,gdzie i jak się kiedyś działo?
Ryzyko jest spore,teraz trafiłem w 10-e ale innym razem może być lipa,sami wiecie?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 710
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam Huk 100:) Spoko serce masz jak dzwon!

Dzięki, A w tym miejscu byłem ,ale czas mi nie pozwolił,wieczorem w piątek wyjechałem- Swiętokrzyskie ,a w poniedziałek rano byłem w Szczecinku,więc sam widzisz,i jeszcze z rodzinką trzeba pogadać/babcie odwiedzić,a pokopać na szybkiego:) Ale wyskoczyło troszkę żelaza,wiesz gdzie:)

pozdrawiam

ps.Z grocikami to poczekaj:)pozdrawiam

Witam kolego MrSmith:) Jeśli mogę prosić ,bez Panów:)

Zastanawiam się czy, jak odpowiem na to pytanie ,nie zostanie ono odebrane jak reklama?I ktoś zaraz powie, że jestem naganiaczem:(

Ja chodzę na C.scope/ i Minelab, z czego więcej na tych pierwszych.Ale nie radzę się sugerować,mi ten sprzęt pasi,ale komuś może nie??Ja doszedłem do tego po wielu wymianach sprzętu.

pozdrawiam

Tak patrząc na te zdjęcia, stosy monet i innych rzeczy, zazdrość mnie żrera i zastanawiam sie, w jakim stopniu te plony to wynik wyboru okolic dobrej, starej miejscowości, a ile % to zasługa sprzętu, (bezbłędnej dyskryminacji).

Chyba nie kopiecie połmetrowych dołów żeby wyciągnać stamtąd 1 pfeninga?

Dobre miejscówki to połowa sukcesu. A Arkadio wie gdzie szukać :-)
Nigdy nie dowiesz się, czy czasem wykrywka nie przeszła obok czegoś cennego, dlatego też często wracamy w te same miejsca i często znowu coś znajdujemy. Z jednej strony jest to dodatkowa motywacja, z drugiej strony może obsesja. Sprzęt jest ważny, ale w dobrym miejscu i gorszym sprzętem naznajdujesz, a w kiepskim miejscu to i najbardziej profesjonalnym lipa. Trzeba zachować zdrowy rozsądek. Gratuluję i pozdrawiam :-)

Witam ,No powiem tak ,nie ma co zazdrościć:)

Czyja to zasługa,jak to czyja ;pewnie ,że moja:)

A tak na serjo,to wszystko łączy się w jedną całość; Człowiek,miejscówka,sprzęt i Fart .Szkoda tylko ,że czasu mało:(

Przy każdej zmianie sprzętu,zawsze coś wyjdzie,po poprzednim ,i w każdej miejscówce zawsze coś umknie.
Jest wiele takich miejsc,które dowiedzam po latach,i zawsze coś wpada,w mniejszym stopniu,lub więkrzym.

ps.
Ale Rzymka nie trafiłem,może kiedyś?

Witam :) No brawo,a myślałem, że będzie to problem ,ale jak widać nie było:)

ps.Jak ją wykopałem ,to był zong,co to jest? Ale gdy została rozsunięta:) Tam są pozostałości czerwonego koloru:)

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie