ARKADIO.IE Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Witam Karpik:) To się musimy kiedyś umówić, to zobaczysz,jak chodzą C,S-y:) A tak na poważnie to nie tylko sprzęt ,to miejscówki,i troszkę ja:)Ale spędziłem dość dużo czasu,aby sie coś dowiedzieć,gdzie i jak się kiedyś działo?Ryzyko jest spore,teraz trafiłem w 10-e ale innym razem może być lipa,sami wiecie?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Witam Huk 100:) Spoko serce masz jak dzwon!Dzięki, A w tym miejscu byłem ,ale czas mi nie pozwolił,wieczorem w piątek wyjechałem- Swiętokrzyskie ,a w poniedziałek rano byłem w Szczecinku,więc sam widzisz,i jeszcze z rodzinką trzeba pogadać/babcie odwiedzić,a pokopać na szybkiego:) Ale wyskoczyło troszkę żelaza,wiesz gdzie:)pozdrawiamps.Z grocikami to poczekaj:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Szkoda że się nie spotkaliśmy –siedziałem w zimnych Bieszczadach -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Witam no szkoda,ale co się odwlecze to ...:)W Bieszczadach,no to fajnie:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 na następny urlop w scyzorykowie daj znać -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Witam Huk 100,:)Ale jak co, to (Kieleckie),ale jest jeszcze pare miejsc ,które muszę odwiedzić ,bo nie mogę spać z tego powodu.Bo mi znow wyasfaltują miejscówkę? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Można się dowiedzieć na jakim sprzęcie Pan pracuje, ARKADIO.IE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Witam kolego MrSmith:) Jeśli mogę prosić ,bez Panów:) Zastanawiam się czy, jak odpowiem na to pytanie ,nie zostanie ono odebrane jak reklama?I ktoś zaraz powie, że jestem naganiaczem:( Ja chodzę na C.scope/ i Minelab, z czego więcej na tych pierwszych.Ale nie radzę się sugerować,mi ten sprzęt pasi,ale komuś może nie??Ja doszedłem do tego po wielu wymianach sprzętu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 ja chodze na x-terrze30 na monetki jest idealna ale monetki mnie nie satysfakcjonują ;) przyjezdzasz czasem do hammerstein? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Witam Słomek :)Czasami tam bywam,bo mam do Ciebie tylko przez las.:)Jak jestem w Leśniczówce,Więc czasem robie sobie wycieczki po okolicach:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 no ładnie ja tu zaglądam i co widzemiałeś się odezwać gratuluje fantówpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Witam Słomek ,to ostatnio:) Jak jechałem do Nadleśnictwa:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Witam Hektor,wielkie sory,ale nie miałem w S-ku czasu,wiesz jak to jest? Miałem być tydzień a byłem 2.5dnia, i jeszcze aby nie tracić dnia jechałem nocą.Więc wybacz kolego.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Tak patrząc na te zdjęcia, stosy monet i innych rzeczy, zazdrość mnie żrera i zastanawiam sie, w jakim stopniu te plony to wynik wyboru okolic dobrej, starej miejscowości, a ile % to zasługa sprzętu, (bezbłędnej dyskryminacji).Chyba nie kopiecie połmetrowych dołów żeby wyciągnać stamtąd 1 pfeninga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Dobre miejscówki to połowa sukcesu. A Arkadio wie gdzie szukać :-)Nigdy nie dowiesz się, czy czasem wykrywka nie przeszła obok czegoś cennego, dlatego też często wracamy w te same miejsca i często znowu coś znajdujemy. Z jednej strony jest to dodatkowa motywacja, z drugiej strony może obsesja. Sprzęt jest ważny, ale w dobrym miejscu i gorszym sprzętem naznajdujesz, a w kiepskim miejscu to i najbardziej profesjonalnym lipa. Trzeba zachować zdrowy rozsądek. Gratuluję i pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 chlopie jesteś szczęściazem TAKIE COŚ PIĘKNE. Sam tlko mam jeden żymski pieniądz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Chyba rzymski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Witam ,No powiem tak ,nie ma co zazdrościć:) Czyja to zasługa,jak to czyja ;pewnie ,że moja:)A tak na serjo,to wszystko łączy się w jedną całość; Człowiek,miejscówka,sprzęt i Fart .Szkoda tylko ,że czasu mało:(Przy każdej zmianie sprzętu,zawsze coś wyjdzie,po poprzednim ,i w każdej miejscówce zawsze coś umknie.Jest wiele takich miejsc,które dowiedzam po latach,i zawsze coś wpada,w mniejszym stopniu,lub więkrzym. ps.Ale Rzymka nie trafiłem,może kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 Witam Barnaba,znalazłe tą monete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Witam ,zapodziało mi się ,tak wygląda górapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Witam Troszkę w górę jest przedmiot.tam gdzie zadałem pytanie .Co to jest ??czy ktoś wie??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 Witam :)Wiecie co to jest??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Hehe:> Jest to poprostu SZMINKA :)Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 Witam :) No brawo,a myślałem, że będzie to problem ,ale jak widać nie było:)ps.Jak ją wykopałem ,to był zong,co to jest? Ale gdy została rozsunięta:) Tam są pozostałości czerwonego koloru:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.