pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Fanty z 3 godzinnego wypadu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 od pepechy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 kawałek mauserka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 niezła pięćdziesiątka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 podsumowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 takie tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fanty jak fanty fajne... Żebym ja takie z ziemi wybierał, dotychczas nie miałem szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajne monety znalazłeś podobają mi się.Jakiego wykrywacza uzywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Tesoro Cibola i Minelab X terra 50 .Ten drugi trochę cięższy . Więcej robię Cibolą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 To moja córka i jej koleżanka - zarażone historią " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Monetkowa droga , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Piękna stara kapliczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 takie coś , ale nie mam pojęcia co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 za chwile wyjdzie monetka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Ale najfajniejsze jest to , że w tych miejscach było przede mną setki albo i więcej poszukiwaczy . Oprócz fantów , zostawili całą masę dziur nie zasypanych - a to już nie jest fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michałł Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Witam Tak na moje oko to to nie wiadomo co to jest tzw.patelnia" z jakiegoś działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fanty fajne... tak jak już wcześniej pisałem. Bardzo dobrze, że córkę zaraziłeś historia i eksploracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 nie tylko córkę , nawet kupę dzieciaków z Domu Kultury w Gowarczowie . Dzieci były w tamtym roku w Muzeum Orła Białego w Skarżysku , dzięki byłemu i obecnemu Dyrektorowi wstęp był darmowy .( Dzieci były z najuboższych rodzin ) . Zapaliły się do Historii i w tym roku juz mają do przekazania dla MOB , kilka niezłych fantów ( gąsiennica Stug III - 9 elementów , kilka ogniw Sdkfz 251 , beczkę na ropę i inne fanty związane z bronią pancerną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Najbardziej zaś ciekawe jest to , że dzieciaki wpadły na ślad zatopionego transportera . I trudno byłoby w to może uwierzyć gdyby nie fakt wyciągnięcia w tym rejonie stu-ha 42 ( resztki w MOB ) i to 2 chłopców naprowadziło mnie na ślad tej haubicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Wanna Stuh-42 została wyciągnięta w 2000 roku w Skrzyszowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 pavelock = bardzo mnie interesuje ta patelnia" ktorą znalazłeś ....prosze o kontakt na granada@pompy.plpzdr PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 A to z dzisiejszego dnia w tym samym miejscu . Niestety nie miałem dziś aparatu na wyprawie . Dlatego zdjęcia w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.