czlopiur Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Proszę cię bardzo,masz w temacie http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 No i pięknie, w kalendarzu do którego dałeś link nie przewidziano żadnych rekonstrukcji pałowania solidarności. Znaczy widać nie jest to jak na razie uznawane za rekonstrukcję historyczną. Czyli miałem w swoim pierwszym poście rację wiec wracamy do punktu wyjścia. Coś jeszcze w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Tak, czekanie na reakcje moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 A propos bana, to przypomnę że za pełne chamstwa wpisy, jako Panzergrenadier" to ty już dostałeś bana Vilkaloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Znaczy się czekasz na bana takiego jak dostałeś na Wehrmacht Awards Forum? Widać wyraźnie po tym że nie tylko tutaj rozrabiasz. Może wreszcie ktoś i tutaj zauważy że zadymy robisz na wszystkich forach na jakich pisujesz. I przestań w końcu jechać po wszystkim co niemieckie skoro sam zbierasz niemczyznę, robisz sobie w niej fotki i zamieszczasz je na forach takich jak poszukiwanie skarbów. To że działasz pod innymi nickami nie czyni Cię tu anonimowym.Nie masz już nic do powiedzenia w temacie? To ja kończę tu dyskusję bo nie ma jej z kim prowadzić. Dziękuję i wysiadam.Papa robaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Miałem się nie odnosić do tak niskiego poziomu tego tematu, ale jak tu zajrzałem, to doszedłem do wniosku, że pewne rzeczy wymagają jakiejś reakcji...Vilkaloki - sam zacząłeś tą podrzędną dyskusję pisząc posta nie dość, że nie na temat, to jeszcze obelżywego wobec gościa, który go rozpoczął, a tym tematem na pewno nie dał Ci do tego powodu, więc rozbawiłeś mnie do łez jak teraz na koniec wytknąłeś innym że piszą nie na temat.Licytowanie się na statystyki ile ofiar śmiertelnych poniósł naród z rąk jednego z reżimów jest chybione, bo nie dotyczy Polski - manipulujesz liczbami - ile ofiar, rannych, kalek, spalonych domów przyniósł w Polsce, podkreślam w Polsce nazizm, a ile komuna? A to dlatego że WSS przynajmniej walczyło na froncie z często silniejszym i liczniejszym przeciwnikiem" - pewnie masz na myśli ludność Warszawy w czasie Powstania? Jak dla mnie to był ten sam element, który posyłał ludzi do gazu w obozach, w tym także swoich współrodaków. Jesteś w stanie udowodnić, że różni nazistowscy karierowicze nie przechodzili z SS do WaffenSS? Bo ja myślę że raczej przechodzili. A dywizja klawiszy Totenkopf? więc Twoje porównania ZOMO i MO do SS to grube przegięcie, chyba masz jakieś klapki na oczach.Szerzenie takich poglądów w kraju w którym praktycznie każda rodzina ucierpiała w 39-45 na skutek odwiedzin urystów z zachodu" może zasługiwać co najwyżej na pogardę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Przykro mi, ale nie odpowiadam za twoje spowodowane złością nadinterpretacje, mam i miałem tu (w przeciwieństwie do ciebie) jeden nick acer".Na forum wehrmacht awards nie udzielałem się nigdy, bo wcale nie jestem tam nawet zalogowany.Niemczyznę czy zbieram ? - jeżeli uznać za to 3 bagnety jakie mam, to tak, natomiast nie wiem jak mogłem sobie robić fotki w tej iemczyźnie" i z chęcią zobaczę jak wyglądam w tej iemczyźnie" - żadnych swoich prywatnych fot z moim wizerunkiem nigdzie nie wklejałem.tym bardziej na forum poszukiwanie skarbów - na tamtym również nie jestem zarejestrowany i nawet tam nie zaglądam.Mimo wszystko z chęcią poznam inne" moje nicki a może i moje" zdjęcia - z chęcią pośmieję się obaczku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Nikt nie mówił że SS było lepsze niż ZOMO. Jedyne porównanie jakiego dopuściliśmy się w tym wątku było oceną moralności człowieka który występuje przeciw własnemu narodowi w celu umacnania reżimu. Proszę czytać ze zrozumieniem.Jeśli uważasz, że WSS walczylo w powstaniu, a Totenkopf byl dywizją klawiszy to masz mikre pojęcie o historii i tu nie mamy o czym dyskutować. Poczytaj więcej książek.Co do acera. Moralizator się znalazł, a sam zbiera niemczyznę. Tak się brzydzisz zbrodniami nazizmu i jakoś to nie przeszkadza Ci to zbierać fantów WH/SS. Cóz za niekonsekwencja. Najlepiej spal wszystko co masz, w ten sposób oczyścisz się moralnie... he he.A jeśli nie pamiętasz za co dostałeś bana na waf, to przypominam że za oszustwa, handlowałeś na allegro zdjęciami które pochodzily z kolekcji ludzi którzy publikowali je na WAF...Tym miłym akcentem kończę mój udział w tym watku. Temat się wyczerpał i powiedziałem co miałem powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 A jeśli nie pamiętasz za co dostałeś bana na waf, to przypominam że za oszustwa, handlowałeś na allegro zdjęciami które pochodzily z kolekcji ludzi którzy publikowali je na WAF..."Ciekawe czym to handlowałem na allegro, bo nigdy tam nic nie sprzedałem.Po drugie, twoja Horście wypowiedź że jakoby popełniałem oszustwa" to już pomawianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 KONIEC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.