Skocz do zawartości

REKO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
komuna cccp to znakomity nick, taki buntowniczy i pełem młodzieńczej pasji...

niektórzy tu nie rozróżniają rekonstrukcji od poglądów, wstyd mi za takich ludzi, szczególnie tych od cccp, wracajcie lepiej do piaskownicy.

Vilkaloki, brawo. Przynajmniej widac, że sie uczysz :) Ten wierszyk zadedykowałem ci kiedyś, jeszcze ze twojego starego nicku -panzergrenadier. Widze, że zapamietałeś, hehe. A wiesz, ze autorem jest J. Tuwim? Nie przeszkadza ci cytować poety iearyjskiego" pochodzenia?

ober_schutze o komuniecccp już tu kiedyś było, ot dzieciak co na stronie allegro ma wypisane: Proletariusze wszystkich krajów łączcie się" i dodatkowo jego pasją jest rekonstrukcja zomola. Znalazł w dodatku obrońcę w fanatyku który pod postami podpisuje się: Sława specnazom, śmierć terrorystom" . Gdzieś mu chyba umknęło że jego radzieccy idole za takowych terrorystów uznawali polskie podziemie patriotyczne. Wyborcza niestety się takimi nie zajmie biorąc pod uwagę przeszłość rodziny edaktorisimmusa" oraz jego żałosną wiernopoddańczą miłość do tuzów PRLu w osobach Jaruzela, Kiszczaka czy Urbana.

Bo o Zomo to najlepiej zapomnieć. Pod dywan schować. I będzie git!

Poza tym, Panowie - policzcie sobie, ile jest na forum ludzi z nickami zawierającymi litery SS? Albo niemiecko brzmiącymi? Jak rozumiem, komunacccp jest komunistą zawszałym, ale Panowie zwani z niemiecka na pewno nie, bo... bo nie? Logika coś podupadła w święta majowe. Jeśli uważacie, że komuna jest lewakiem, to logicznie, Wy jesteście germanofilami - a tak przecież nie jest...

Pozdrawiam,

Towarzysz Iwan

Zawszały Żyd komunista.

Hehehe, i to pisze gość, który gdzie i kiedy może to wybiela ohaterskie" ss... Lekka hipokryzja. Poprzedni nick ci zablokowali i miales tu zakaz wstepu, juz zapomniales za co? A z polskim podziemiem patriotycznym to masz tyle wspolnego, ze 60 lat temu za takie poglady bys dostal od nich kulke, wiec sie nimi nie zasłaniaj.

AKMS jak już kiedyś sie nauczysz czytać ze zrozumieniem to poczytaj moje posty od początku do końca i wtedy sobie porozmawiamy. Inteligentni ludzie dawno je zrozumieli, ty niestety nie. A na razie jak nic nie rekonstruujesz to leć na główne wylewać swoje żale po upadku poprzedniego ustroju.

Pa pa

Vilkaloki, faktycznie, inteligentni ludzie juz dawno zrozumieli twoje posty: jedno konto ci zablokowali a na nastepnym dali komplet ostrzezen :)
Ps. Chciałem zauwazyć, że to twoja wypowiedz (mało błyskotliwa jak na takiego bystrzaka) dla komunacccp rozpetala tu dyskusje.

I zeby nie było, ze cie po prostu" nie lubie: nie toleruje twojego uwielbienia dla ss i pogladow politycznych. Mam za to szacunek do twojej wiedzy na temat niemieckiego wyposarzenia i uzbrojenia. Jak widzisz rozgraniczam pewne rzeczy.

Nie masz bladego pojęcia o moich poglądach politycznych i nie rozróżniasz pisania o historii obiektywnie takiej jaka była bez zbędnej poprawności politycznej wymuszanej przedmiotowym traktowaniem historii przez politykę od manifestowania własnej ideologii. Dopóki tego nie nauczysz się rozróżniać naprawdę nie mamy o czym rozmawiać.

Widzisz, tylko, ze Ty, pomimo checi tez nie potrafisz pisac obiektywnie o historii. Dokładnie robisz to , co mi zarzucasz - manifestujesz swoja ideologie. Ty widzisz to w moich postach a ja widze to w Twoich. I kółko sie zamyka...

Problem leży gdzie indziej. W Polsce pokutują wykształcone przez 50 lat komunizmu stereotypy krwiożerczego Niemca i dobrego Iwana z pepeszką i harmoszką. Dlatego ja pisząc prawdę która jest przemilczana i niezgodna z tymi stereotypami narażam się na oskarżenia o ideologizowanie a Ty możesz napisać najgorszą lewacką bzdurę i ujdzie Ci to na sucho. Jeśli tego nie widzisz to bardzo mi Cię żal.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie