komunacccp Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2007 witam czy jest moze w necie jakis kalendarz rekonstrukcji? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 tak jest:www.reenacting.eu , belka po prawej lub:http://www.reenacting.eu/component/option,com_eventcal/Itemid,79/lang,pl_PL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Niestety komunacccp chyba nie przewidziano w nim twoich ulubionych reko pałowania solidarności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Vilkaloki, a przewidziano twoje ulubione gry i zabawy" SS? Może poszukaj jakiejs wioski do zrekonstuowania pacyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Może w radzieckim stylu weź jakiegoś jeńca i urżnij mu nogi piłą do drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Oj, Stadlerku, przepraszam, że smiałem zażartować sobie z ss... Wybaczysz mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Dlaczego zwracasz się do mnie zdrobniale? Znamy się? Chyba nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 AKMS próżno byś czekał mej replikiNie dam Ci prztyczka ani klapsaNie powiem nawet:Pies Cię jeb.."Bo to mezalians byłby dla psa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 komuna cccp to znakomity nick, taki buntowniczy i pełem młodzieńczej pasji...niektórzy tu nie rozróżniają rekonstrukcji od poglądów, wstyd mi za takich ludzi, szczególnie tych od cccp, wracajcie lepiej do piaskownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Vilkaloki, brawo. Przynajmniej widac, że sie uczysz :) Ten wierszyk zadedykowałem ci kiedyś, jeszcze ze twojego starego nicku -panzergrenadier. Widze, że zapamietałeś, hehe. A wiesz, ze autorem jest J. Tuwim? Nie przeszkadza ci cytować poety iearyjskiego" pochodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 ober_schutze o komuniecccp już tu kiedyś było, ot dzieciak co na stronie allegro ma wypisane: Proletariusze wszystkich krajów łączcie się" i dodatkowo jego pasją jest rekonstrukcja zomola. Znalazł w dodatku obrońcę w fanatyku który pod postami podpisuje się: Sława specnazom, śmierć terrorystom" . Gdzieś mu chyba umknęło że jego radzieccy idole za takowych terrorystów uznawali polskie podziemie patriotyczne. Wyborcza niestety się takimi nie zajmie biorąc pod uwagę przeszłość rodziny edaktorisimmusa" oraz jego żałosną wiernopoddańczą miłość do tuzów PRLu w osobach Jaruzela, Kiszczaka czy Urbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Bo o Zomo to najlepiej zapomnieć. Pod dywan schować. I będzie git!Poza tym, Panowie - policzcie sobie, ile jest na forum ludzi z nickami zawierającymi litery SS? Albo niemiecko brzmiącymi? Jak rozumiem, komunacccp jest komunistą zawszałym, ale Panowie zwani z niemiecka na pewno nie, bo... bo nie? Logika coś podupadła w święta majowe. Jeśli uważacie, że komuna jest lewakiem, to logicznie, Wy jesteście germanofilami - a tak przecież nie jest...Pozdrawiam,Towarzysz IwanZawszały Żyd komunista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Hehehe, i to pisze gość, który gdzie i kiedy może to wybiela ohaterskie" ss... Lekka hipokryzja. Poprzedni nick ci zablokowali i miales tu zakaz wstepu, juz zapomniales za co? A z polskim podziemiem patriotycznym to masz tyle wspolnego, ze 60 lat temu za takie poglady bys dostal od nich kulke, wiec sie nimi nie zasłaniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 A, i możesz mnie jeszcze powyzywać od Żydów". Ich też przecież szczerze nienawidzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 AKMS jak już kiedyś sie nauczysz czytać ze zrozumieniem to poczytaj moje posty od początku do końca i wtedy sobie porozmawiamy. Inteligentni ludzie dawno je zrozumieli, ty niestety nie. A na razie jak nic nie rekonstruujesz to leć na główne wylewać swoje żale po upadku poprzedniego ustroju.Pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Vilkaloki, faktycznie, inteligentni ludzie juz dawno zrozumieli twoje posty: jedno konto ci zablokowali a na nastepnym dali komplet ostrzezen :)Ps. Chciałem zauwazyć, że to twoja wypowiedz (mało błyskotliwa jak na takiego bystrzaka) dla komunacccp rozpetala tu dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Jeszcze nie dotarło do Ciebie ze już zakończyliśmy dyskusję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 I to wszystko z powodu pytania gdzie jest kalendarz rekonstrukcyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 I zeby nie było, ze cie po prostu" nie lubie: nie toleruje twojego uwielbienia dla ss i pogladow politycznych. Mam za to szacunek do twojej wiedzy na temat niemieckiego wyposarzenia i uzbrojenia. Jak widzisz rozgraniczam pewne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Nie masz bladego pojęcia o moich poglądach politycznych i nie rozróżniasz pisania o historii obiektywnie takiej jaka była bez zbędnej poprawności politycznej wymuszanej przedmiotowym traktowaniem historii przez politykę od manifestowania własnej ideologii. Dopóki tego nie nauczysz się rozróżniać naprawdę nie mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Widzisz, tylko, ze Ty, pomimo checi tez nie potrafisz pisac obiektywnie o historii. Dokładnie robisz to , co mi zarzucasz - manifestujesz swoja ideologie. Ty widzisz to w moich postach a ja widze to w Twoich. I kółko sie zamyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Może piszcie na priw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Problem leży gdzie indziej. W Polsce pokutują wykształcone przez 50 lat komunizmu stereotypy krwiożerczego Niemca i dobrego Iwana z pepeszką i harmoszką. Dlatego ja pisząc prawdę która jest przemilczana i niezgodna z tymi stereotypami narażam się na oskarżenia o ideologizowanie a Ty możesz napisać najgorszą lewacką bzdurę i ujdzie Ci to na sucho. Jeśli tego nie widzisz to bardzo mi Cię żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Dobra Iwan ja już skończyłem, rozmowy z AKMSem przerabiałem już wiele razy i do niczego nie prowadziły. Idę sobie poczytać jakąś dobrą książkę. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ja tam sądze że i niemiec i rosjanin z harmoszką byli tak samo zli, ale juz sie nie wtrącam ; )dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.