Pit_100 Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam! Znalazłem taki oto przedmiot. Chciałbym się dowiedzieć od jakiego pojazdu był i jakiej jest produkcji? Średnica ok. 45cm. Pozdrawiam
Pit_100 Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 Ale tak czy siak jest to od samochodu osobowego? Można stwierdzić czyjej produkcji?
honker Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 cześć,jest to tarcza kotficzna,raczej tylnego koła-układ szczek pionowy,raczej jakaś osobówka z jeszcze mechanicznymi hamulcami-nie widać otworów pod śruby trzymające cylinderek.pozd.marek
Pit_100 Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam! Znalazłem taki oto przedmiot. Chciałbym się dowiedzieć od jakiego pojazdu był i jakiej jest produkcji? Średnica ok. 45cm. Pozdrawiam
Pytanie
Pit_100
Witam! Znalazłem taki oto przedmiot. Chciałbym się dowiedzieć od jakiego pojazdu był i jakiej jest produkcji? Średnica ok. 45cm. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.