MK Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Powiedzenie mięso armatnie" nabiera nowego znaczenia, ciekawe tylko czy to z carskiego czy austriackiego... Może wersja hardcore z panzergrenadiera?Poległem w sklepie przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Ależ mam zgagę i niestrawność. Czy aby czasami nie był przeterminowany:)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Nazwa niefortunna,ale to bardzo smaczna ryba jest.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 witam , nazwa normalna , ryba sie tak nazywa , jest jeszcze filet z grenadiera , wędzony grenadier , smażony grenadier , zupa z grenadiera. i pewno coś jeszcze.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Nieprawdopodobne, już myślałem, że to ten od MK klamry :)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Smaczne to chociaż? Czy zmielili go za pomocą T-34 z mundurem, butami i granatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.