MK Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Napisano 27 Kwiecień 2007 Powiedzenie mięso armatnie" nabiera nowego znaczenia, ciekawe tylko czy to z carskiego czy austriackiego... Może wersja hardcore z panzergrenadiera?Poległem w sklepie przy tym.
cis Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Ależ mam zgagę i niestrawność. Czy aby czasami nie był przeterminowany:)pozdr.
Darek419 Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Nazwa niefortunna,ale to bardzo smaczna ryba jest.:P
liha Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 witam , nazwa normalna , ryba sie tak nazywa , jest jeszcze filet z grenadiera , wędzony grenadier , smażony grenadier , zupa z grenadiera. i pewno coś jeszcze.pozdro
cis Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Nieprawdopodobne, już myślałem, że to ten od MK klamry :)pozdr.
MrSmith Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Smaczne to chociaż? Czy zmielili go za pomocą T-34 z mundurem, butami i granatami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.