pancerny Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 Może ktoś się z szanownych kolegów oriętuje co to było i z jakiego okresu?Za wszelką pomoc wielkie dzięki!!
tomekk Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Kopać i sprzedawać , ech co to za poszukiwania :(pozdr tomekk
pancerny Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 nie kopnołem tego tylko dostałem,interesuje mnie tylko biała broń więc moge się na tym nie znać alee... nie ma o czym mówić!
pancerny Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 Może ktoś się z szanownych kolegów oriętuje co to było i z jakiego okresu?Za wszelką pomoc wielkie dzięki!!
pancerny Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Napisano 27 Kwiecień 2007 Czy można to wystawić na allegro, pytam ponieważ nosze się z zamiarem puszczenia tego fantu gdyż mnie nie interesuje kastet mi usuneli ale wszelkie bagnety i szable to idą na okrągło.Nie rozumiem polskidego prawa!!!
Pytanie
pancerny
Może ktoś się z szanownych kolegów oriętuje co to było i z jakiego okresu?
Za wszelką pomoc wielkie dzięki!!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.