wojpo7 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 ostatnio mój znajomy przysłał mi fotkę z zapytaniem co to jest - znalazł to ale bał się to ruszać - na następny dzień przyjechali saperzy i zabrali cholerstwo.co to było. wymiary i wagę mozna tylko określić wizualnie.
Grzesio Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgadza się, radziecka bomba lotnicza na bazie pocisku artyleryjskiego. Bez wymiarów trudno ustalić dokładną wersję, ale niechybie to któryś z FAB-50m (może m9) lub AO-25M.PzdrGrzesiu
wojpo7 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 ostatnio mój znajomy przysłał mi fotkę z zapytaniem co to jest - znalazł to ale bał się to ruszać - na następny dzień przyjechali saperzy i zabrali cholerstwo.co to było. wymiary i wagę mozna tylko określić wizualnie.
wojpo7 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 tu widac że to cos było tuz pod ściółką i na podstawie szpadla widać że było dość duże.starch pomyśleć co by się stało gdyby była ścinka drzew i przejechałby po tym ciągnk z pługiem
wojpo7 Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Napisano 22 Kwiecień 2007 dzieki za info. to prawda fajny widok ale przedmiot nie fajny.pozdrawiam
Pytanie
wojpo7
ostatnio mój znajomy przysłał mi fotkę z zapytaniem co to jest - znalazł to ale bał się to ruszać - na następny dzień przyjechali saperzy i zabrali cholerstwo.
co to było. wymiary i wagę mozna tylko określić wizualnie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.