Witam. ostatnio przechadzając się po lesie natknąłem się na coś takiego. leżało sobie pod drzewem. w pierwszej chwili pomyślałem że jakiś psełdoposzukiwacz to wykopał i zostawił jednak nie widziałem obok żadnego dołka. wygląda na to że leżało to dość długo pod drzewem - nie wiem jakim cudem nkt tego nie zauważył. Wygląda dość dziwnie - dlatego wolałem tego nie ruszać - zawiadomiłem straż leśną a oni zawiadomili dalej odpowiednie służby.
co to może być. wygląda na jakąś bombkę. wizualnie długość ok 30 cm ( średnica nie wiem może 8 do 10 cm). na drugim zdjęciu na plastiku jest coś jak swego rodzaju oznaczenie lub coś inego - C.O.
Pytanie
wojpo7
Witam. ostatnio przechadzając się po lesie natknąłem się na coś takiego. leżało sobie pod drzewem. w pierwszej chwili pomyślałem że jakiś psełdoposzukiwacz to wykopał i zostawił jednak nie widziałem obok żadnego dołka. wygląda na to że leżało to dość długo pod drzewem - nie wiem jakim cudem nkt tego nie zauważył.
Wygląda dość dziwnie - dlatego wolałem tego nie ruszać - zawiadomiłem straż leśną a oni zawiadomili dalej odpowiednie służby.
co to może być. wygląda na jakąś bombkę. wizualnie długość ok 30 cm ( średnica nie wiem może 8 do 10 cm). na drugim zdjęciu na plastiku jest coś jak swego rodzaju oznaczenie lub coś inego - C.O.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.