traper6 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Znowu zginą nasz chłopak,to już 20 w tym kraju.Przykre i smutne... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 wiedzial gdzie jedzie ,zal jego rodziny ,jak widac humve to nie lekarstwo na straty na wojnie ,honkery ,mumve ,abramsy sa bezradne na X kilo tnt pod podwoziem : \\ Wnisek artyleria to Bóg wojny ,a artyleria nie wygrasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Podziękujmy tym, których wybraliśmy.Jest jak jest a będzie gorzej niestety. Z przedwyborczej obietnicy rychłego wycofania naszych z Iraku powstał nacisk na działania ofensywne + Afganistan. Kłamca to 2 imię bliźniaków.Piku - kryształowy obywatelu, nie wypowiadaj się proszę. Też swego czasu wiedziałeś gdzie jedziesz" i nikt Cię nie potępia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 ja nigdzie nie jechalem ,po mnie przyjechali ,ja mam to w dupie co o mnie piszą i potepiaja , krytukuje . slowa ktrytyki splywaja po mnie jak woda po za przeproszeniem kaczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 wiedziałeś gdzie jedziesz" - tu miałem na myśli jawny i świadomy handelek różnymi precjozami"Miej to gdzie chcesz- ja cie nie potępiam, nie krytykuję. Współczuję pecha w naiwności , tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Jestem ciekaw co za 50-100 lat powie historia o nas w Iraku.Czy oficjalnie z innymi armiami najechaliśmy to państwo,byliśmy w stanie wojny z tym krajem i braliśmy udział w czynnej okupacji ? Czy też jak zwykle zostaniemy pominięci,że kiedyś tam byliśmy czyimś sojusznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 a ja powiem tak. Chlopaki wracajcie do domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Pink Floyd - THE WALL" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 przetlumaczcie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.